Joiţa, Cosoba şi Săbăreni vor SCHIMBARE la Primărie şi continuitate la Consiliul Judeţean Giurgiu

Echipa de campanie a PSD Giurgiu a mers vineri, 11 septembrie, în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie, în trei comune din nordul judeţului nostru, pentru a le prezenta giurgiuvenilor candidaţii la primăriile lor, dar şi pentru a le vorbi despre realizările lui Marian Mina, preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, candidat pentru un nou mandat.
La Joiţa, PSD Giurgiu vine în faţa oamenilor cu tânărul Cătălin Nagy, la Cosoba, social-democraţii îl susţin pe Cătălin Dumitru, iar la Săbăreni, PSD Giurgiu are candidat o doamnă foarte iubită de comunitatea sa, Marieta Petrache.
Echipei de campanie de la Giurgiu li s-au alăturat susţinătorii celor trei candidaţi şi împreună au străbătut comunele Joiţa, Cosoba şi Săbăreni, împărţind materiale de promovare, dar şi prezentându-le cetăţenilor toate realizările administraţiei judeţene a PSD, cât şi proiectele celor care vor să le fie primari, în următorii 4 ani.
“Suntem echipa câştigătoare pentru întreg judeţul Giurgiu! Giurgiuvenii din Joiţa, Cosoba şi Săbăreni vor schimbare la Primărie şi continuitate la Consiliul Judeţean Giurgiu, pentru a reuşi, împreună, să aducem modernizarea şi în localităţile dumnealor!”, afirmă preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.Produs de PROIMAGE GRUP SRL CUI MANDATAR 21200019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *