Prognoza meteo, luni, 14 septembrie 2020. Cum va fi vremea în prima zi de școală. Anunțul meteorologilor

Astăzi, 14 septembrie 2020, temereturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru aceasta perioadă în majoritatea zonelor ale țări. De asemenea, vântul va avea intensificări ale vântului în special în zona Moldovei, a Dobrogei, dar și în estul Muteniei. Intensificările vântului se vor resimți și la munte, în special pe creste.Totodată, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade Celsius în depresiuni, iar în Oltenia se vor resimți și 33 de grade Celsius.

Prognoza meteo, luni, 14 septembrie 2020, în Capitală. Ce temperaturi vor fi azi în București

În același timp, în București vom avea parte de o vreme plăcută, cu cer variabil, vânt slab până la moderat și maxime de 30 de grade Celsius-32 de grade Celsius.

Cod galben de ceață în mai multe zone din țară. Cum va fi prognoza pe 14 septembrie 2020

Astfel, în decursul zilei de astăzi sun semnalate și doua coduri galbene. Va fi cod galben de ceață ce va determina reducerea vizibilității sub 200 de metri. Această avertizare va fi valabilă în intervalul 14 septembrie 2020, ora 7:45, până la 14 septebrie 2020 ora 10:00. Alerta meteo va fi valabilă în zonele: Județul Suceava: Vatra Dornei, Șaru Dornei, Dorna Candrenilor, Dorna-Arini, Iacobeni, Panaci, Poiana Stampei, Coșna, Ciocănești;

De altfel, încă o avertizare meteo a fost semanalată tot în intervalul 14 septembrie 2020 ora 7:30, până la 10:00. Meteorologii au semnalat ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 metri și izolat sub 50 metri. Iar zonele de pericol sunt: Județul Covasna: Întorsura Buzăului, Sita Buzăului, Barcani;
Județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu;

Noul an școlar începe astăzi

Anul școlar 2020 începe pe 14 septembrie, într-un mod total atipic. Se pare că nu vor fi festivități de deschidere, iar toate activitățile petrecute astăzi se vor desfășura în codiții de maximă siguranță, având în vedere criza generată de noul coronavirus.

Noul an scolar incepe astazi

Noul an scolar incepe astazi

Klaus Iohannis a transmis pentru noul an școlar un mesaj cu privire la redeschiderea școlilor, adresat părinților, copiiilor, dar și cadrelor didactice.

”Dragi elevi, chiar dacă astăzi începem un nou an școlar altfel decât erați obișnuiți, entuziasmul, nerăbdarea și bucuria de a reveni la școală au rămas neschimbate, trecem cu toții printr-o situația care, în urmă cu câteva luni, ar fi părut posibilă doar în cărți sau în filme. Până când vom reuși să învingem virusul care ne-a schimbat tuturor modul de viață, va trebui ca la școală să respectați câteva măsuri speciale pentru a nu pune în pericol sănătatea voastră și a celor dragi. Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți un supererou care atunci când poartă mască, se spală des pe mâini și ascultă ”, a spus Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *