Alin Oprea dezvăluie de ce mama lui n-a mai venit de 15 ani să-și viziteze nepoții. Explicația e șocantă

Cel mai mediatizat divorț din showbiz pare să se prelungească! Scandalul dintre Alin Oprea și soția lui Larisa atinge cote maxime acum, când noi detalii ies la suprafață! De ce mama lui Alin nu și-a mai vizitat nepoții de 15 ani?

Soția l-a înșelat cu nouă bărbați

22 ani de căsnicie. Alin și Larisa Oprea au decis să-și separe destinele, după mai bine de două decenii în care au fost o familie. Jumătatea blondă a fostei trupe Talisman a dezvăluit problemele pe care le aveau în cuplu. Artistul susține că soția sa Larisa avea probleme de comportament. Mai mult de atât, bruneta i-a fost infidelă cântărețului de mai multe ori, cu diverși bărbați.

Alin Oprea dezvăluie de ce mama lui n-a mai venit de 15 ani să-și viziteze nepoții. Explicația e șocantă

Alin Oprea dezvăluie de ce mama lui n-a mai venit de 15 ani să-și viziteze nepoții. Explicația e șocantă

Tot Larisa este cea care a încercat să-l atace pe fostul component Talisman prin toate mijloacele, în presă, acuzându-l pe tatăl copiilor săi că are probleme cu alcoolul, când realitatea era cu totul alta. Pentru că separarea nu s-a putut face pe cale amiabilă, la notar, cei doi soți au ajuns să se judece prin tribunale.

Mama lui Alin Oprea nu și-a mai vizitat nepoții de 15 ani

Alin Oprea a mărturisit că a trecut peste toate escapadele amoroase ale soției sale, de fiecare dată, de dragul copiilor săi. Tot artistul a declarat faptul că Larisa Oprea are un caracter dificil. Femeia a făcut tot posibilul de a-l îndepărta de prieteni și cunoscuți. Până și mama lui Alin Oprea, soacra Larisei, a refuzat să-i calce pragul fiului său și nu și-a mai vizitat nepoții de mai bine de o decadă.

„Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani, de când i-am spus să nu se mai bage în căsnicia mea. Ea niciodată nu a crezut că familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membrii familiei mele. Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreat această alegere a mea.”, a declarat Alin Oprea pentru Spynews.

Alin Oprea și soția lui Larisa sunt în plin proces de divorț

Alin Oprea și soția lui Larisa sunt în plin proces de divorț

Tavi Colen a încercat să-l avertizeze

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1, Alin Oprea a mărturisit că după nașterea primului copil a început să bea, însă din cauza comportamentului soției sale care devenise extrem de agitat și irascibil. Mai mult de atât, prietenul și fostul său coleg de trupă Tavi Colen ar fi încercat să-l avertizeze în privința nevestei sale, dar totul a fost în zadar!

„Eu nu am avut probleme cu alcoolul niciodată. Adică am avut unele probleme după nașterea primului copil, când soția mea începuse să aibă un caracter agitat, irascibil, masculin aș putea spune! Orice om cu o personalitate, cum era și Tavi Colen, de exemplu, care era capabil să îmi deschidă ochii, era îndepărtat prin diverse tertipuri, fie ele femeiești, fie strategii de tot felul”, a mărturisit Alin Oprea.

Cântărețul a declarat de multe ori că regretă că s-a ajuns aici, el fiind un familist convins, care atunci când s-a însurat a vrut ca mariajul să dureze până la adânci bătrâneți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *