Elena Băsescu și copiii s-au distrat la ziua fiicei Elenei Udrea. Imagini de la cheful de lux

Duminică, micuța Eva Maria a împlinit 2 ani, iar fostul ministru al Transporturilor a organizat o petrecere în afara Bucureștiului, despre care se va vorbi, cu siguranță, mult timp.

foto: instagram

Petrecerile în aer liber, în zone rurale, sunt acum la mare căutare, în contextul pandemiei de coronavirus. Elena Udrea (47 de ani) „a închiriat” și ea o bucată de natură, pentru a organiza petrecerea fiicei ei, iar locul a fost deconspirat de Elena Băsescu (40 de ani), mezina fostului președinte fiind acolo alături de cei trei copii ai ei: Sofia Anais (7 ani), Traian Junior (5 ani și jumătate) și Anastasia (2 ani și 3 luni).

foto: instagram

foto: instagram

EBa a pus o mulțime de fotografii pe Instagram și a anunțat că micuța Eva Maria a fost sărbătorită la Accacia Village, un complex agro-turistic care se întinde pe 3 hectare, în comuna Ogrezeni, județul Giurgiu.

foto: Facebook

Locul este paradisiac, dar prețurile nu sunt pentru orice buzunar. Potrivit meniului afișat pe site-ul oficial al complexului, 100 de grame de slăninuță afumată costă 35 de lei, o salată de vinete, 37 de lei și un tartar de vită (180 g), 80 de lei. Pentru un bulz cu brânză de burduf, kaiser și cașcaval deja plătești 40 de lei, iar pentru o saramură de crap cu mămăliguță, 52 de lei.

foto: instagram

Dar Elena Udrea numai cu astfel de calcule nu și-a bătut ea capul. Numai pentru ținute, fostul ministru al Transporturilor a investit cel puțin 3000 de euro. Ea s-a asortat cu fiica de doi ani din cap până în picioare și au purtat celebrul imprimeu „tropical rose”, al casei de modă Dolce&Gabbana, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *