Antonia şi-a tatuat pe spate chipul lui Alex Velea! Alții au renunțat la desenele cu foștii parteneri

Senzuala solistă s-a pozat cu prima schiţă a desenului, la patru ani după ce Alex şi-a imprimat pe picior portretul ei, în semn de dragoste.

Antonia

Foto: Arhiva personală

Antonia şi Alex Velea se iubesc ca în prima zi. Chiar dacă, iniţial, unii nu le-au dat o şansă împreună, iată că deja au trecut 8 ani, timp în care au înălţat o vilă şi au devenit părinţii a doi băieţi superbi. În semn de dragoste şi de recunoştinţă, fiecare şi-a tatuat chipul celuilalt pe trup, Antonia urmându-i recent gestul lui, din 2016. Dar şi Anamaria Prodan are pe omoplat un desen cu soţul ei, antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Antonia (31 ani) şi Alex Velea (36 ani) formează un cuplu de invidiat, deşi au avut mult de tras, pentru a fi împreună, ambii despărţindu-se de foştii parteneri de viaţă.

click pe foto

Dovadă că se adoră stă şi faptul că ambii au decis să-şi imprime pe piele chipul celuilalt. Noul desen al cântăreţei se află pe umărul stâng. ”Diamantul meu”, a scris Alex Velea, în dreptul fotografiei în care ţine mâna pe spatele femeii iubite.

click pe foto

Alex Velea

Dar şi el este autorul unui gest de dragoste asemănător, în 2016, când solista era însărcinată. El şi-a tatuat atunci chipul femeii care i-a dăruit doi copii, Dominic (5 ani şi jumătate) şi Achim (3 ani şi jumătate). Portretul cântăreţei se află pe piciorul lui Velea.

Artistul s-a tatuat pentru prima dată la vârsta de 20 de ani, alegând simbolul zodiei Leu. Dar trupul lui este o adevărată expoziţie de desene, având tatuate inclusiv blocurile din oraşul natal (n.r. Craiova), deasupra cărora se află un înger. ”Pe piept am doi trandafiri făcuţi din bani. Cum sunt născut într-o zi de 13, am tatuat pe mână “13.31”, data din urmă fiind a prietenului Cabron.

Anamaria Prodan

Tot acolo e data de naştere a fiului meu mai mare, Dominic. Primul tatuaj color este cuvântul «VICIOS», la încheietura mâinii drepte. Tot acolo am cuvântul AMBIŢIE, cu litere de graffiti. Pe claviculă am mesajul «Ego sum qui sum» (Sunt cine sunt). Aici, pe cealaltă parte a claviculei am un alt citat: «Pe asperas ad astra» (Pe căi grele către stele)”, a declarat el pentru Click!, cu ceva timp în urmă. Pe spate are: “Vita brevis, ars longa” (Viaţa-i scurtă, dar arta mea va dăinui), “Dumnezeu e cu mine”, “Munceşte ca un sclav / Porunceşte ca un rege / Creează ca un zeu”. Pe piept scrie „Trăiesc un vis”. Pe mână mai am: „Domnul este lumina şi mântuirea mea / De cine să mă tem? / Domnul este sprijinitorul vieţii mele/ De cine să-mi fie frică?”. Numele fiului său, Dominic, e la baza gâtului, iar numele lui Akim pe sprânceană. ”Pe mâna stângă e chipul lui Smiley, prietenul meu, tot aici simbolul zodiei mele, Taur, pe deget e zodia Berbec, a Antoniei. Pe gât am o zeitate cu cap de pisică”, a mai spus el.

Laurenţiu Reghecampf

Iar Anamaria Prodan (47 ani) şi-a tatuat familia pe spate, mai exact pe omoplatul stâng. Tatuajul de suflet, aşa cum l-a intitulat ea, îl are la loc de cinste pe Laurenţiu Reghecampf, dar şi pe copiii ei, Laurenţiu Junior (12 ani), Rebecca (21 ani) şi Sarah (20 ani).

Ei şi-au şters desenele, după despărţire!

După ce a pus punct relaţiei cu Răzvan Simion (40 de ani), solista Lidia Buble (27 de ani) a decis să îşi şteargă tatuajul în formă de coroană, făcut de dragul lui, pe vremea când erau îndrăgostiţi lulea.

Lidia şi Răzvan

Blondina le-a mărturisit fanilor că acest desen nu o mai reprezintă: ”Am nişte emoţii. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi şi nu-mi mai place, aşa că am venit să fac prima şedinţă”, a menţionat Lidia Buble, scrie click.ro.

Alina Vidican

Nu în cele din urmă, şi Alina Vidican a dorit să îl dea uitării pe tatăl copiilor ei, Cristi Borcea, care, după despărţirea lor, s-a căsătorit cu fostul fotomodel Valentina Pelinel, cu care are trei copii.

Alina Vidican, Cristi Borcea

Blondina a luat deja decizia de a-şi şterge tatuajul cu chipul dinamovistului, de pe spate, dar şi numele lui de pe mână.

click pe foto

În plus, Alina a luat viaţa de la zero, departe de iureşul din România, stabilindu-se în America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *