Cât de jos a ajuns, de fapt, Irinel Columbeanu. A fost surprins într-un loc de care altădată nici nu s-ar fi apropiat

Averea lui Irinel Columbeanu s-a dus. Tot ce a rămas din miliardele omului de afaceri este amintirea. După ce a fost nevoit să-și vândă vila de la Izvorani, acum omul de afaceri locuiește în Colentina, conduce o mașină modestă și frecventează localuri de cartier.

Irinel Columbeanu a rămas fără avere

Cine a fost și cum a ajuns! Irinel Columbeanu, milionarul din Izvorani, duce o viață modestă. Adio, cluburi de fițe și localuri de lux! Omul de afaceri a început să frecventeze localuri de cartier. Dar ce s-a întamplat cu averea lui Iri?

Fanii și-au pus primele întrebări atunci când bărbatul s-a mutat din Palatul de la Izvorani în complexul Cosmopolis. Datoriile la întreținere au fost mari, așa că omul de afaceri s-a văzut nevoit să se relocheze. De data asta, el a ales să stea într-un apartament cu două camere, la bloc, în cartierul Colentina din București.

De la costume de gală la tricou și blugi

Și garderoba fostului milionar a avut de suferit. Costumele elegante, de firmă, impecabile au fost înlocuite de ținute casual. Paparazzi l-au susprins de multe ori, la diverse terase din cartierul în care locuiește în prezent, în tricou și pantaloni scurți, bucurându-se de o cafea cu prietenii.

În 2007, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 150 de milioane de euro. După criza economică din 2009, contul său bancar număra doar 7 milioane de euro. În prezent, fostul soț al Monicăi Gabor a rămas fără vila din Izvorani și fără mașinile de lux. Mai mult, omul de afaceri conduce, acum, un Opel la mâna a doua.

Cât de jos a ajuns, de fapt, Irinel Columbeanu. A fost surprins într-un loc de care altădată nici nu s-ar fi apropiat

Cât de jos a ajuns, de fapt, Irinel Columbeanu. A fost surprins într-un loc de care altădată nici nu s-ar fi apropiat

Mai mult, se pare că Irinel Columbeanu a acceptat apariția sa în al treilea sezon „Asia Express” de pe Antena 1 pentru suma modică de 2000 euro. Surpriza a fost de proporții uriașe, deoarece bărbatul refuzase până atunci să apară la orice emisiune-concurs de tip reality-show.

Fiica lui, Irinuca, s-a mutat în America!

Irinel Columbeanu a divorțat de modelul Monica Gabor în 2011, după aproape cinci ani de căsnicie. Din mariajul lor s-a născut Irina, fiica celor doi.

De aproape doi ani, fetița s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de mama ei, Mr. Pink și fiul acestuia. De două ori pe an, fostul milionar merge să își viziteze fiica, așa cum a stabilit cu fosta doamnă Columbeanu. Toate cheltuielile călătoriei sunt susținute de actualul partener de viață al Monicăi Gabor.

“Aici se simte acasă acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că ‘vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate’, iar lui Pink îi spune ‘daddy’, ea este foarte ataşată de Pink. Noi abia aşteptăm să se mute Irina aici. Ne-am întâlnit cu Iri de mai multe ori că Irina nu mai voia să plece în România. Ne jucăm, gătim, facem lucruri împreună, doar că am avut această familie doar două luni, iar ea voia să continue”, declara Monica Gabor în 2018, pentru o revistă din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *