Ce schimbată e Andreea Bălan de când e în război cu George Burcea!

Jurata concursului “Te cunosc de undeva” (Antena 1), Andreea Bălan (36 de ani), este tare mâhnită că George Burcea (32 de ani), de care s-a despărţit de şase luni, vorbeşte despre problemele lor, în cadrul emisiunii ”Ferma”, unde actorul se luptă pentru premiul de 50.000 de euro.

Andreea Bălan

Andreea Bălan şi prietenele ei, Ruby, Amna şi Anamaria Petrişor, au fost prezente, marţi seară, la cea de-a patra ediţie a Galei ”Oameni de succes”, care a avut loc la ”Lagoo Events”, în Snagov, unde ea a primit ”Premiul pentru excelenţă în muzică”. Vizibil slăbită şi obosită, Andreea a făcut eforturi să pară în vervă, deşi este afectată de divorţul de George Burcea (32 de ani), care îi trimite săgeţi otrăvite, de la reality-show-ul “Ferma: orăşeni versus săteni”( PRO TV), unde e concurent, scrie click.ro.

”Andreea îşi doreşte cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, ştiu ce fac. Eu îi zic că îmi vreau fetele şi el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi. Eu nu am venit la TV ca să mă combin cu Viviana, fosta soţie nu ştie că sunt aici. I-am spus că sunt în Bulgaria, la nişte filmări, pentru o lună jumate, cel puţin. N-am putut să-i spun pentru că fiind la un alt trust nu am avut încredere în ea, sincer să spun. Ea îşi doreşte cu disperare să-mi ia custodia totală şi atunci acest scandal este tocmai că ea îşi doreşte cu disperare şi va fi o probă la dosar”.

Andreea a recunoscut, în urmă cu câteva luni, că a cerut custodie exclusivă: ”Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înţelegere. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină şi să le vadă mereu şi să se ocupe de ele”.

Solista s-a confesat marţi, pentru bravonet. ro, dar a evitat să-i dea apă la moară lui George: “Fac vlog, mă ocup de Instagram, Tik Tok şi încerc să am timp, deşi fetiţele mele dragi, Ella şi Clara, îmi ocupă tot timpul. Nu e nevoie să fac sport, pentru că toată ziua mă joc cu Ella şi cu Clara.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *