Dezastru pentru Dana Budeanu. Ce a pățit din cauza asocerii cu Gabriela Firea

Dana Budeanu și-a supărat grav prietenii virtuali, după ce s-a implicat în campania electorală a Gabrielei Firea! Vedeta a scăzut mult în ochii admiratorilor săi, iar asta se simte și la bani! Mii și mii de oameni i-au dat unfollow pe rețelele de socializare.

Dana Budeanu pierde mii de fani, după ce s-a alăturat campaniei Gabrielei Firea

Dana Budeanu și-a scos din sărite fanii care o apreciau până acum pentru comentariile sale critice dar cumva corecte. Aceștia s-au întors împotriva divei și i-au adresat cuvinte greu de reprodus aici. Au fost atâtea comentarii negative, încât Dana Budeanu a fost nevoită să-și blocheze comentariile.

Foștii ei fani însă au început să comenteze la articolele apărute despre ea în presa din România. Aceștia au luat cu asalt articolele despre Dana Budeanu și i-au lăsat comentarii care mai de care mai critice.

Dana Budeanu pierde mii de fani, dupa ce s-a alaturat campaniei Gabrielei Firea

Dana Budeanu pierde mii de fani, dupa ce s-a alaturat campaniei Gabrielei Firea

Foștii următori ai Danei Budeanu i-au lăsat comentarii grele, pe unde au apucat, deoarece vedeta a blocat comentariile pe paginile sale de socializare

De exemplu, la articolele apărute pe site-ul știripesurse.ro, internauții s-au dezlănțuit la adresa vedetei.  ”Te credeam un om sincer, corect, cu coloana vertebrala, dar esti doar o maimuta prefacuta”. Un alt fan i-a scris: ”Te urmaream cu drag, dar ti-am dat unfolow pentru ca ti-ai vandut sufletul pentru trei parale”. Și sutele de mesaje continuă în aceeași cheie.

Până în prezent, aproximativ 10.000 de persoane s-au dezabonat de pe canalul de Instagram al Danei Budeanu și aproximativ 8.000 de pe cel de YouTube, după ce aceasta s-a alăturat campaniei Gabrielei Firea.

Se știe că Dana Budeanu este o apropiată a Gabrielei Firea, însă până acum relațiile de prietenie erau ținute departe. În ultima perioadă, vedeta și-a ales clar o parte la alegerile locale din 27 septembrie petru Primăria Capitalei și chiar a făcut jocurile în campania electorală, atacându-l pe Nicușor Dan, principalul contracandidat al Gabrielei Firea.

Chiar Dana Budeanu a vorbit pentru prima dată despre așa-zis-ul trafic de influență făcut de Nicușor Dan. Candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL, a fost înregistrat în timp ce se pare că intervenea pentru un om de afaceri din București, la o primărie de sector.

Nicușor Dan s-a apărat și a spus că așa-zisa intervenție pentru omul de afaceri a fost una legală, deoarece afaceristul respectiv avea o problemă cu administrația locală. Cele spuse se Nicușor Dan au ajuns într-un final în instanță, unde s-a dovedit că omul de afaceri avea dreptate, așadar judecătorii i-au dat câștig de cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *