Adevărul despre femeile cu care Răzvan Simion încearcă să o uite pe Lidia Buble. ”Nu suferă din dragoste”

Veste surprinzătoare în lumea showbiz-ului românesc, s-a aflat acum cum încearcă Răzvan Simion să o uite pe Lidia Buble. Se pare că vedeta are o nouă iubită și nu o ține departe de ochii lumi. Puțini știu însă că relația lor e diferită de ceea ce cred cei din jur.

Cum încearcă de fapt Răzvan Simion să o uite pe Lidia Buble

Se fac aproape 3 luni de când despărțirea furtunoasă dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a avut loc. Cam toată lumea știe cât de mult a iubit-o vedete Antenei 1 pe frumoasa cântăreață. Mulți au crezut însă că acesta nu va trece ușor peste relația eșuată. Astfel, toți au avut parte de o adevărată surpriză. Răzvan a fost surprins săptămânile trecute în Istanbul lângă o brunetă focoasă. Gurile rele spuneau că bărbatul are o nouă iubită, însă zilele trecute ceva surprinzător a avut loc. Simion s-a afișta la un restaurant din Capitală cu o altă brunetă. De asemenea, pe aceasta a și prezentat-o cunoștințelor sale. Și de această dată toți s-au grăbit să spună că ea e aleasa, iar Lidia Buble a rămas de domeniul trecutului.

Iata cum arata noua iubita a lui Razvan Simion

Iata cum arata noua iubita a lui Razvan Simion

Situația reală e cu totul și cu totul alta. Apropiații vedetei spun că Răzvan are nevoie de vindecare și că nu îi stă în fire să se îndrăgostească așa de repede.

“Să fim serioși, el nu este genul de bărbat care să se îndrăgostească atât de repede de o altă femeie. Răzvan are nevoie de vindecare și nu îi este deloc ușor. Nu suferă din dragoste după Lidia, dar obișnuința poate fi, uneori, mult mai dură și mai dureroasă decât iubirea. Tocmai pentru a nu se lăsa copleșit de acest sentiment de singurătate, el încearcă să stea cât mai mult timp în oraș, înconjurat de prieteni. Da, iese și cu femei, dar asta nu înseamnă că este în căutarea unei noi iubite oficiale, ori că sufletul lui este pregătit să iubească din nou. Trebuie să mai treacă o perioadă pentru asta. În concluzie, Răzvan nu are nicio iubită”, a declarat un apropiat al matinalului de la Antena 1, pentru impact.ro.

Cum a fost relația între Răzvan Simion și Lidia Buble

Răzvan Simion și Lidia Buble au fost împreună mai bine de cinci ani. Cei doi s-au decis să intre într-o relație într-un moment în care el se afla în plin proces de divorț de soția sa, cu care are și doi copii. Au existat multe persoane care au judecat-o pe artistă pentru această decizie.

Chiar dacă a suportat o mulțime de răutăți, Lidia a rămas necondițonat lângă Răzvan, iar familiile, prietenii, ba chiar și fanii, puteau jura că relația lor va avea un deznodământ frumos, în fața altarului. De altfel, cei doi au și declarat în repetate rânduri că își doresc să devină o familie și să aibă un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *