După ce a renunțat la Puterea dragostei, Andreea Mantea revine cu propriul reality show la Kanal D

După ce a prezentat două sezoane de „Puterea dragostei”, Andreea Mantea a luat decizia de a lăsa frâiele emisiunii în mâinile Cristinei Mihaela, pentru a se întoarce în țară și pentru a avea mai mult timp cu familia. Nu a renunțat la televiziune, ci din 5 octombrie revine pe sticlă tot la Kanal D.

Andreea Mantea

foto: arhivă personală

Din 5 octombrie, Andreea Mantea revine în fața telespectatorilor cu un reality show surprinzător, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, prin intermediul căruia cei din fața micilor ecrane pot deveni părtași la emoțiile, întâmplările pe care aceasta le trăiește zi de zi.

David, fiul Andreei Mantea

foto: arhivă personală

Fie că se afla acasă, alaturi de membri ai familiei și prieteni, sau este angrenata în diverse situații de viață, activități profesionale sau de relaxare, bruneta va oferi porții de viață fanilor săi. Emoțiile îndrăgitei prezentatoare TV sunt uriașe, pentru că așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul din întreaga tara. Bucuria este copleșitoare și datorită faptului că în multe dintre situațiile expuse telespectatorilor se va afla și micuțul David, fiul de cinci ani al vedetei.

“Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viață, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum, cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm. David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne pe Kanal D!”, a spus Andreea Mantea, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *