Actorul Horaţiu Mălăele, confirmat cu COVID-19! Cum se simte acum acesta

Actorul Horațiu Mălăele s-a infectat cu coronavirus! Vedeta aera așteptată zilele acestea la Iași, la Gala Serilor Filmului Românesc, însă organizatorii au venit cu un anunț de ultimă oră pentru toată lumea.

Actorul Horațiu Mălăele s-a infectat cu coronavirus

Cunoscutul actor Horaţiu Mălăele a fost nevoit să-și anuleze toate spectacolele în care juca, după ce s-a infectat cu coronavirus. Vedeta urma să plece peste 3 zile la Iaşi, unde ar fi fost omagiat, alături de colegii săi din cinematografie, în cadrul Galei de deschidere a celei de-a unsprezecea ediţii a Serilor Filmului Românesc. Acum însă deplasarea a fost anulată.

Organizatorii SFR anunţă faptul că invitatul special al ediţiei va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieşenii le aşteptau. Ediţia care îi este dedicată artistului se va desfăşura în compania mesajelor şi cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public.

Horatiu Malaele s-a infectat cu coronavirus

Horatiu Malaele s-a infectat cu coronavirus

Actorul urma să fie omagiat la deschiderea Serilor Filmului Românesc, de la Iași

”Virusul nu alege – recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul ”Sunt un orb”, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul“, transmit organizatorii.

Ca o ironie a sorții, actorul a participat la o campanie de conștientizare a pericolului la care se supun românii atunci când ies din casă, din cauza infecției de coronavirus. Acesta a apărut în diferite campanii cu mesajul ”#staiacasa” sau „staţi în casă”, alături de Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, infectat și el cu COVID-19, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

Valentin-Horaţiu Mălăele este actor, regizor, caricaturist şi scriitor român. S-a născut în satul Tahomir din Târgu-Jiu şi a ajuns la Bucureşti într-un moment de glorie al teatrului românesc. A jucat primul rol în 1974, la Studioul Casandra, intepretându-l pe Fabinard, în spectacolul „Pălăria florentină” de Eugène Labiche, în regia lui Ovidiu Schumacher. A continuat apoi să interpreteze roluri pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, unde a fost încurajat şi promovat de regizoarea Cătălina Buzoianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *