Cine este profesorul de sex din Topolog, care rămâne în arest. A întreţinut relaţii intime cu trei eleve minore. „Părinţii sunt oameni cinstiţi“

Alexandru Mihai A. provine dintr-o familie bună din localitatea tulceană Topolog. Oamenii sunt şocaţi de ceea ce au aflat: copilul care a crescut sub ochii lor a atras ocara asupra familiei sale, dar şi a întregii comunităţi din care face parte.
Oamenii din sat sunt şocaţi de cele întâmplate. „Băiatul provine dintr-o familie bună. A lovit ca un bumerang fapta lui. Părinţii sunt oameni corecţi, cinstiţi“, şoptesc bătrânii satului pe la colţuri. „Aici a crescut, dar uite că mintea nebună te duce la altele. E ceva teribil, nu e uşor pentru părinţi, dar asta e democraţia prost înţeleasă: droguri, sex“, sunt de părere localnicii. „În orice localitate există şi oameni buni, şi oameni răi“, se scuză ei ulterior. 
Bunicul a fost profesor de sport, meserie pe care a avut-o şi mama, dar şi tatăl lui, care este antrenorul echipei „Şoimii Topolog“. Evident, şi Alexandru a mers pe urmele lor şi a absolvit disciplina Sport si Performanta Motrica la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa. Apoi, a devenit portarul echipei antrenate de tatăl său. În paralel, era profesor de sport la Liceul Tehnologic Topolog. 
Din această postură a reuşit să păcălească mai multe minore cu care a întreţinut relaţii sexuale. Recent, mama unei fete a sesizat Postul de Poliţie Topolog cu privire la faptul că profesorul de educaţie fizică şi sport ar fi întreţinut cu copila şi alte colege ale ei de la şcoala gimnazială din localitate mai multe raporturi sexuale în perioada aprilie – iulie 2020. 
„În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliţie Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul că profesorul de educaţie fizică şi sport al fiicei sale ar fi întreţinut în mod repetat cu aceasta, precum şi cu alte eleve ale şcolii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.
Anchetatorii au menţionat că, în urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent trei victime, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, pe care bărbatul le-ar fi determinat prin influenţa pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întreţină mai raporturi sexuale normale şi orale.
Profesorul de educaţie fizică şi sport a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv. Recent, Tribunalul Tulcea a decis să menţină decizia primei instanţei şi să fie anchetat după gratii.
Vă mai recomandăm:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *