Dragi prieteni,

Dragi prieteni,
Am ajuns la finalul unei campanii electorale deloc uşoare, dar una foarte frumoasă şi care m-a readus în mijlocul dumneavoastră, al giurgiuvenilor, al oamenilor pe care i-am reprezentat cu mândrie, în ultimii 4 ani.

A trecut o lună în care, împreună cu toţi colegii din echipa de campanie, cărora le mulţumesc din suflet pentru tot, am parcurs zeci de kilometri pe jos, în toate comunele şi oraşele judeţului nostru, şi am stat de vorbă cu toţi cei care ne-au primit cu deschidere.

Am venit în faţa dumneavoastră cu fruntea sus, pentru că mi-am respectat toate promisiunile făcute în 2016! Am reuşit, alături de echipa mea de la Consiliul Judeţean Giurgiu, să facem foarte multe lucruri bune pentru judeţul nostru, iar pentru a duce la bun sfârşit proiectele în derulare, dar şi pentru cele noi, ştiu că vom #Continua_Împreună!

Cu toţii mi-aţi întârit încrederea că toată munca ultimilor 4 ani a generat, într-adevăr, condiţii de viaţă mai bune pentru fiecare cetăţean. Am dovedit că sunt un om al FAPTELOR, iar giurgiuvenii privesc cu speranţă spre un viitor şi mai bun, pentru care voi munci, în conutinuare, cu determinare şi seriozitate.
Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o în fiecare localitate și vă invit să-mi fiți alături duminică, 27 septembrie!

De asemenea, le mulţumesc şi le doresc succes tuturor candidaţilor PSD Giurgiu pentru primării, consilii locale şi consiliul judeţean, suntem #echipa_câştigătoare_pentru_judeţul_GIURGIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *