Mesajul lui Klaus Iohannis, înainte de alegerile locale. Ce le transmite președintele românilor

Președintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, cu două zile înainte de startul alegerilor locale 2020, care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Șeful statului vine cu un mesaj clar pentru români și spune chiar cu cine ar trebui să voteze aceștia!

Președintele Klaus Iohannis a lansat un mesaj înainte de alegerile locale 2020

Mesajul președintelui Klaus Iohannis postat pe Facebook este următorul: ”Pe 27 septembrie mergeți la vot pentru a-i alege pe cei care pot dezvolta orașul sau comuna în care trăiți!”, a scris Klaus Iohannis, vineri, pe reţeaua de socializare. Alături de acest mesaj, șeful statului a postat și un clip, în care le explică românilor de ce este atât de importante alegerile locale din 27 septembrie.

“În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredințăm responsabilitatea administrării comunităților noastre. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câștiga depinde ca școala și spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate și problemele de trafic rezolvate”, spune Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un mesaj inainte de alegerile locale 2020

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un mesaj inainte de alegerile locale 2020

Ce spune președintele despre pericolul coronavirusului

Preledintele Klaus Iogannis a vorbit și despre protejarea alegătorilor în fața pandemiei de coronavirus și spune că oamenii sunt în siguranță, atâta timp cât respectă regulile impuse de autoritățile sanitare.

“Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esență se rezumă la purtarea corectă a măștii de protecție, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum. 

De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare și alegeți-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți”, îşi încheie Iohannis mesajul.

Potrivit unui sondaj de opinie comandat de PNL, chiar cel susținut de liberali pentru funcția de primar al Capitalei, Nicușor Dan, conduce în preferințele bucureștenilor, la mică distanță însă de candidatul PSD, Gabriela Firea.

Potrivit sondajului de opinie, Nicușor Dan ar obține duminică 42% din voturi, Gabriela Firea ar obține 40% din sufragii, iar Traian Bsescu, candidatul PMP ar obține 9% din voturile bucureștenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *