Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce au arătat analizele de la INML

Problemele nu se mai opresc pentru fiul lui Ilie Dumitrescu! Toto are probleme cu legea, din cauza drogurilor. Cum a ajuns tânărul la DIICOT și ce pedeapsă riscă să primească.

Toto Dumitrescu, prins drogat la volan

Începutul lunii septembrie nu a fost ușor pentru familia fostului fotbalist al naționale, Ilie Dumitrescu. Fiul campionului, Toto, a fost prins drogat la volanului unui automobil, conform celor de la Playtech.

Cu toate că s-a ales deja cu dosar penal, în urma evenimentului neplăcut, Toto Dumitrescu riscă în acest moment o pedeapsă dură. Nu ne referim doar la o amendă usturătoate, ci chiar la ani grei de închisoare. Ce spune comunicatul oficial al autorităților.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce l-au obligat să facă anchetatorii

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce l-au obligat să facă anchetatorii

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, conform comunicatului emis de Poliția Română.

Fiul lui Ilie Dumitrescu riscă cinci ani de închisoare

Pe data de 25 septembrie, Toto Dumitrescu s-a prezentat la sediu DIICOT din Capitală, pentru a clarifica de când a început problema sa cu substanțele narcotice.

Modelul a fost testat acum o lună, în urma unei razii a poliției rutiere, și a ieșit pozitiv la drog test. Surse apropiate spun că, zilele trecute, au ieșit și analizele de la INML. Conform acestora, tânărul consumase canabis și cocaină, două droguri foarte puternice, atunci când a fost oprit de oamenii legii.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce l-au obligat să facă anchetatorii

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce l-au obligat să facă anchetatorii

Conform legii, art. 336 din alin. 2 din Codul Penal, fiul lui Ilie Dumitrescu riscă o amendă penală sau chiar o pedeapsă cu închisoarea până la cinci ani. Da, ați citit bine! Frumușelul Toto riscă să petreacă o bună perioadă în spatele gratiilor. Judecătorii vor studia cazul său și vor reveni, curând, cu o sentință în privința băiatului.

Toto Dumitrescu este, în prezent, concurent la „Te cunosc de undeva!”, emisiune ce rulează în fiecare sâmbătă, de la 20.00, pe Antena 1. Tânărul a acceptat, cu zâmbetul pe buze, provocarea celui mai solicitant transforming-show din România, pentru a-și testa limitele artistice.

„Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mã antreneazã şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”, spunea fiul lui Ilie Dumitrescu, înainte de participarea la show-ul de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *