Românul care a sfărâmat faţa partenerei sale şi i-a zdrobit craniul, judecat în Germania. Verdictul i-a surprins pe toţi

Sângerosul incident a avut loc în localitatea germană Uphof, în Borgholzhausen, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2020, când bărbatul s-a înfuriat pe partenera sa, Florentina P. după ce aceasta l-a contrazis într-o discuţie. Într-un acces de furie, Nicolae I. S-a năpustit asupra femeii şi a doborât-o cu o ploaie de lovituri. A continuat să o izbească violent şi chiar şi atunci când ea îl implora să se oprească, ba chiar şi atunci când iubita sa a renunţat să mai încerce să se apere, iar oasele ei trozneau sub pumnii şi picioarele sale.

A murit înecată cu propriul sânge

Potrivit Westfalen-Blatt, femeia a fost găsită moartă, a doua zi de un vecin. Jurnaliştii germani citează surse din cadrul anchetei care susţin că Florentina a suferit un traumatism craniocerebral masiv, cu pierderi de sânge considerabile şi a murit înecată cu propriul sânge. 
Presa germană notează că bărbatul a recunoscut că şi-a ucis iubita. El spune că a lovit-o pentru că aceasta l-ar fi înşelat „cu şeful din România” şi pentru că i-ar fi insultat copiii. „Vă rog, vreau să mă ucideţi”, le-a cerut el nemţilor. Apoi, şi-a schimbat declaraţia. A spus că crima e de fapt o înscenare „pusă la cale de domnii din România”. Şi a continuat să surprindă: a adăugat că femeia i-ar cerut să-i rupă nasul pentru a obţine bani de la „domnii români”, după care ar fi împins-o. A mai spus şi că a îmbrăţişat-o ca să nu urle de durere şi că, probabil, ea s-a sufocat din cauza îmbrăţişării. 
Tot el a povestit că Florentina P. a fost marea lui dragoste, că a cunoscut-o pe messenger, iar la scurt timp, în octombrie 2019, s-a mutat cu ea, în Germania. 

„Nu trebuie să te învinovăţim”

Câteva luni mai târziu, Curtea Regională Bielfeld a venit cu o decizie surprinzătoare. Judecătorul Christoph Meiring l-a achitat pe român şi a stabilit că îi lipseşte discernământul şi nu se poate controla, din cauza bolii de care suferă, schizofrenie paranoidă, notează westfalen-blatt.de. „Nu putem, nu vrem şi nu trebuie să te învinovăţim, legea interzice o pedeapsă. Eşti bolnav şi trebuie să fii tratat”, a spus judecătorul. 
Românul a negat că ar suferi de o boală şi a încercat să fugă, afirmând că este victima unui sistem care i-a furat sufletul şi a vrut să-l omoare. Zadarnic, pentru că gardienii l-au prins, 
Nicolae a fost în schimb internat într-un spital de psihiatrie din oraş. 
Vă mai recomandăm şi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *