Băsescu a luat-o peste picior pe Firea! Replică acidă după rezultatul alegerilor locale

Traian Băsescu a luat-o peste picior pe Gabriela Firea, care speră că luni rezultatele alegerilor locale vor fi altele, la fel cum s-a întâmplat în cazul lui Traian Băsescu, care l-a învins peste noapte pe Mircea Geoană, la alegerile prezidențiale. Ei bine, Traian Băsescu i-a dat o veste proastă Gabrielei Firea. Candidatul PMP este mulțumit de rezultatul alegerilor și spune că PMP est cel mai mare partid dintre cele mici.

Traian Băsescu a luat-o peste picior pe Gabriela Firea, care speră să se trezească câștigătoare a alegerilor locale

”E un semn bun. PMP a reuşit să se consolideze ca partid care trece pragul, cu 7,2%. Mă bucur tare mult că azi nu e corul pornit – din cauza lui Băsescu a pierdut Nicuşor. Dumnezeu le-a aşezat pe toate să fim cu toţii mulţumiţi. Treaba e bună. S-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă. Avem primar general şi avem PMP – cel mai mare partid dintre partidele mici”, spune Traian Băsescu.

Traian Băsescu i-a ironizat pe Călin Popescu Tăriceanu, dar și pe Victor Ponta, care au obșinut rezultate foarte slabe la alegerile locale. ”Practic, am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult, dar suntem mulţumiţi că n-am ajuns ca partidul lui Tăriceanu la 1,5% sau al lui Ponta, la 1%.

Traian Basescu a luat-o peste picior pe Gabriela Firea, care spera sa se trezeasca castigătoare a alegerilor locale

Traian Basescu a luat-o peste picior pe Gabriela Firea, care spera sa se trezeasca castigătoare a alegerilor locale

”Să zică bogdaproste că l-a luat la subţioară Barna”

Deci, dintre partidele mici am devenit cel mai mare partid, ceea ce e o mare victorie. Suntem cel mai mare partid dintre partidele mici. Asta despre noi. Vreau să îl felicit pe Nicuşor Dan, este noul Primar General al Capitalei. Am văzut că doamna Firea speră ca spre dimineaţă se schimbă numărătoarea. Nu, doamnă, nu e ca la Geoană, aici e treabă sigură”, a mai spus Băsescu.

El mai afirmă că PNL a obţinut la CGMB doar 17%. ”Am văzut entuziasmul lui Orban. Vreau să îi spun că are 17% în Bucureşti. Să zică bogdaproste că l-a luat la subţioară Barna”, îl ironizează fostul preşedinte pe premier.

De asemenea, el mai spune că Nicuşor Dan trebuie să retragă cele peste 400 de procese împotriva Capitalei. ”Sper că va fi un primar care nu o să spună că e în proces cu Primăria Capitalei”, adaugă candidatul PMP la PMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *