A rămas fără bani? Cu ce telefon s-a afișat acum Lino Golden. Fanii l-au luat peste picior

Se pare că plecarea lui Lino Golden din proiectul lui Alex Velea a fost și o lovitură financiară. Acesta s-a făcut de râs pe internet după ce s-a afișat cu un telefon pe care fanii nu se așteptau să îl vadă. Deși și-a obișnuit urmăritorii numai cu mașini de lux și haine scumpe, acesta a uitat să își schimbe telefonul. Ce au putut să îi spună fanii în mediul online?

Lino Golden s-a afișat cu un telefon ”înapoiat”

Lino Golden a primit recent comentarii extrem de dure din partea fanilor. Acesta a fost luat la mișto după ce s-a afișat în cadrul unui videoclip cu un telefon mult mai ieftin față de hainele și ceasurile pe care și le arată în mediul online.

După ce și-a obișnuit fanii numai cu mașini, haine și ceasuri de lux, artistul s-a făcut de ”rușine”, cu un telefon marca iPhone 8, despre care urmăritorii lui au susținut că este destul de vechi. Modelul este lansat în anul 2017, iar împătimiți acestui brand îl consideră deja un telefon înapoiat.

Artistul și-a arătat recent pe Youtube și colecția lui de încălțăminte, a căror valoare nu este mai mică de 50.000 de euro, iar astfel, mulți fani au rămas uimiți când i-au văzut telefonul. Unul dintre urmăritori l-a întrebat dacă nu cumva are legătura cu ieșirea lui din Golden Boy Society.

„Doar eu și Lino mai avem iPhone 8 în 2020”, „Parcă aveai iPhone 11 Pro Max”, i-au scris fanii lui Lino.

A rămas fără bani? Cu ce telefon s-a afișat acum Lino Golden. Fanii l-au luat peste picior

A rămas fără bani? Cu ce telefon s-a afișat acum Lino Golden. Fanii l-au luat peste picior

Lino Golden, scandal cu Alex Velea

Atât Lino Golden, cât și Mario Fresh, au decis să rupă orice legătură cu artistul care i-a ajutat să ajungă cât mai departe în cariera lor. Cei doi au hotărât că este mult mai bine dacă vor ieși din Golden Boy Society, a mărturisit Alex Velea într-un videoclip, destinat să răspundă tuturor întrebărilor referitoare la scandalul dintre ei.

Alex Velea a spus că nu au vrut să mai facă parte din proiectul lui pentru că nu s-au împăcat cu ideea de a-i ajuta și pe alții la rândul lor, iar de aici ar fi pornit totul. În prezent însă, nu se știe din ce motive Lino Golden nu a reușit să își mai schimbe telefonul sau din ce cauză a fost nevoit să îl vândă pe cel pe care îl deținea anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *