Daniel Isăilă, declarații uluitoare înainte de meciul România – Danemarca. Ce mesaj vital i-a transmis lui Adrian Mutu

Fostul selecționer al echipei naționale U21 a României a vorbit despre duelul cu Danemarca. Programat mâine, de la ora 20:30, partida a fost prefațată de Daniel Isăilă, care a făcut declarații uluitoare înainte de meciul România – Danemarca. Tehnicianul a avut și un mesaj vital pe care i l-a transmis lui Adrian Mutu. Echipa de tineret a țării noastre este pregătită de Mutu și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din Slovenia și Ungaria.

Daniel Isăilă, declarații uluitoare înainte de meciul România – Danemarca

Daniel Isăilă a condus echipa sub 21 de ani a României înainte de mandatul lui Mirel Rădoi și crede că tricolorii au capacitatea de a învinge. Jocul este capital doar pentru naționala U21 a țării noastre pentru că adversara de mâine, Danemarca, și-a asigurat deja prezența la turneul final de anul viitor. În opinia fostului selecționer al naționalei U21, meciul de mâine poate fi câștigat de ai noștri. Un succes în fața Danemarcei, ar fi echivalent cu o calificare la Euro 2021. Isăilă speră ca băieții pregătiți acum de Adrian Mutu să-și îndeplinească acest obiectiv:

„Mâine este o zi importantă, iar eu le sunt alături băieților cu tot sufletul. Le urez mult succes, să rămână la fel de competitivi ca întotdeauna. Ei trebuie să continue toate lucrurile bune  de la Under 21. Ce aștept de la meciul cu Danemarca? Astept o confirmare a lucrurilor bune construite acolo în ultimii ani”, a precizat antrenorul român, care acum activează în Emiratele Arabe.

Daniel Isăilă, declarații uluitoare înainte de meciul România – Danemarca. Mesaj pentru Adi Mutu
Daniel Isăilă, declarații uluitoare înainte de meciul România – Danemarca. Mesaj pentru Adi Mutu

Mesaj pentru Adrian Mutu

În ceea ce privește valoarea lui Adrian Mutu ca tehnician, Isăilă a avut doar cuvinte de laudă. Un singur mesaj important a dorit să-i transmită fostul selecționer actualului tehnician al „tricolorilor mici”:

„Nu îmi permit sa îi dau sfaturi lui Adrian, pot doar să îi transmis să nu se lase sub nicio formă copleșit de ideea că nu are experiență. Toți am pornit de undeva, iar eu cred că va ajunge un antrenor foarte bun”, a spus același Isăilă. 

Daniel Isăilă nu mai antrenează de ceva vreme în România. Brașoveanul a acceptat oferta venită din Asia. A devenit antrenorul principal al formației Banyias, unde este foarte apreciat. Fostul selecționer al naționalei U21 este considerat unul dintre cei care au pus bazele formării echipei naționale de tineret a României. În 2019, tinerii tricolori reușeau un turneu final de senzație la Campionatul European de Tineret. Într-o grupă de foc alături de Croația, Anglia și Franța, România U21 reușea o calificare superbă în semifinală. Din păcate, echipa noastră, condusă atunci de Mirel Rădoi, avea să fie eliminată în semifinalele întrecerii din Italia de reprezentativa similară a Germaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *