Constanța: Percheziții într-un dosar de furt de produse petroliere. Doi bărbați au fost reținuți

Percheziții într-un dosar de furt de produse petroliere. Doi bărbați au fost reținuți și o tonă de motorină a fost confiscată în urma unor percheziție efectuate de oamenii legii la mai multe persoane bănuite că se ocupau cu furtul de combustibil si ulterior comercializarea lui.

Percheziții într-un dosar de furt de produse petroliere

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au efectuat astfel șapte percheziții domiciliare, iar în urma activităților desfășurate a fost descoperită o cantitate de peste o tonă de produs petrolier. Cercetările au fost făcute într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au fost realizate de către polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Oamenii legii au descoperit 1.310 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, precum și alte obiecte cu valoare probatorie. Bunurile au fost ridicate în vederea indisponibilizării. În urma cercetărilor, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Acțiunea s-a desfășurat după ce, pe 28 ianuarie, polițiști din cadrul S.R.P.T. Constanța au surprins, în flagrant delict, mai multe persoane, în timp ce ar fi sustras produs petrolier cu miros specific de motorină din vagoane de tip cisternă, pe raza județului Constanța.

Perchezitii intr-un dosar de furt
Perchezitii intr-un dosar de furt de produse petroliere in Constanta

Pentru prinderea celor în cauză, au fost executate 5 focuri de armă, însă bărbații au reușit să scape. La fața locului au fost identificate un atelaj hipo, un autoturism și un microbuz, precum și 10 recipiente din tablă cu capacitatea de 220 litri fiecare, încărcate cu produs petrolier. Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că ar fi fost sustrasă o cantitate de 7 tone de produs petrolier, în valoare de aproximativ 42.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *