Mihai Tudose, mesaj către Vlad Voiculescu: Mai ușor cu ‘virginitatea’ politico-administrativă!

Mihai Tudose, vicepreședinte PSD și europarlamentar, susține că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu trebuie să-și dea demisia, ci trebuie demis. Tudose se arată indignat de modul în care Guvernul României a gestionat situația incendiului de la Institutul Matei Balș, în urma căruia zece oameni au murit.

Mihai Tudose

„Coada care dă din câine… Sau cum să “ascunzi” gunoiul tău sub preșul altuia și să-i faci și scandal că nu păstrează curățenia și-ți strică ție buna dispoziție.

Cazul Balș. Tragedia? Nu. Tragediile…

1. Incendiul. Subfinanțarea, improvizațiile, frig, aeroterme… și, evident, 30-de-ani-de-PSD! Mai ales PSD. Poate cineva să-i reamintească ministrului-minune că el este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sănătate? Așa că mai ușor cu “virginitatea” politico-administrativă…

2. Pe la ora 5:30 incendiul a fost stins. În jur de 10:30, procurorul de caz (jos pălăria!) intră în toate spațiile afectate și mai descoperă un pacient decedat.

Evident nimeni, dar nimeni, nu-și asumă imensa greșeală. Cum s-a declarat incendiul stins fără să intri în toate spațiile…

3. La ora 9 ministru’ Voiculescu dă asigurări, de la locul tragediei, că sunt 4 victime și că toți ceilalți pacienți au fost transferați în alte locuri. Și că familiile acestora pot să ia legătura cu un centru de informare făcut special pentru a afla unde le sunt rudele. Până când a fost descoperită cea de-a cincea victimă, ea unde figura transferată?

Corul anti-PSD spune că noi, mai ales noi, nu avem dreptul să cerem demisia lui Voiculescu. Acest drept l-a avut doar el în 2015.

Așa să fie. Pot fi de acord. Și eu zic că nu trebuie să-și dea demisia!!!

Trebuie demis!”, a spus Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *