Parlamentarii AUR CONSTANȚA se OPUN vânzării acțiunilor COMPANIILOR DE STAT!

Organizația județeană a partidului Alianța pentru Unirea Românilor condamnă inițierea proiectului de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv nr. 173 din 13 august 2020. Printre aceste companii de stat se numără și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

,,Pe această cale, anunțăm că senatorul AUR Sorin Cristian Mateescu și deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa susțin și vor fi prezenți la PROTESTUL ORGANIZAT DE ASOCIAȚIA PATRIOT la Instituția Prefectului Constanța, eveniment care va avea loc sâmbătă, 13 februarie, de la 11:00!

„Este un apel nu doar pentru patrioți, ci unul în mod special pentru constănțeni! Pentru lucrătorii portuari, pentru antreprenorii locali, pentru economia constănțeană! Portul Constanța este plămânul economic al României și nu avem voie să acceptăm să fim călcați în picioare la noi acasă! Ne vedem sâmbătă la Instituția Prefectului pentru a transmite Guvernului un mesaj: Portul Constanța NU este de vânzare!” – Alexandru Simion, președinte Asociația Patriot.

Protestul inițiat de Asociația Patriot din Constanța este autorizat de Primăria Municipiului Constanța și va fi organizat în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

PORTUL CONSTANȚA ȘI AEROPORTUL MIHAIL KOGĂLNICEANU NU SUNT DE VÂNZARE!”, transmit reprezentanții AUR.

A.V.,M.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *