Horoscop duminică, 14 martie. Peştii, sfătuiţi să ia pauză de la tot

Horoscop duminică, 14 martie. Nativii din Pești ar trebui să ia o pauză, iar pentru planurile și visele stabilite, este suficient timp pentru a pune la cale o strategie pe baza intuiției în săptămâna care urmează. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și galben, iar numerele ce aduc noroc sunt 1,4,24,35,43,46.

Horoscop duminică, 14 martie. O vacanță sau o schimbare ar putea fi benefică pentru Gemeni

Berbec

Se pot anunță cât de curând niște oportunități de a călători sau de a  face  mai multe drumuri obositoare, iar ziua de astăzi poate fi o binecuvântare pentru a te odihni.

Taur

Dacă sunteți singuri, puteți descoperi că deja cunoașteți o persoană interesantă la care  nu v-ați  fi  gândit până acum. Cei aflați într-o relație puteți comunica bine cu partenerul de viață pentru a face planuri de viitor.

Gemeni

Pe de-o parte accentul cade pe importantă casei carierei, dar în același timp poți simți că ai nevoie de o vacanță sau de o schimbare pe care vrei să o faci pentru propria persoană.

Horoscop duminică, 14 martie. Leii se vor bucura de o zi liniștită

Rac

Încearcă să eviți scurtăturile atunci când vine vorba de obținerea unor surse suplimentare de venit.Ai grijă de sănătatea ta în primul rând, apoi de restul.

Leu

Astăzi poți avea parte de o zi liniștită, mai ales dacă eviți drama și stai în preajma oamenilor pozitivi în atitudine. O persoană mai în vârstă din familie își poate arată iubirea sau sprijinul vizavi de tine.

Fecioară

Pentru a avea  o  imagine mai clară a tot ce se întâmplă în acest  moment, încearcă  să  privești lucrurile așa cum sunt, nu cum ți-ai dori că ele să fie.   Faptele nu  vorbele îți pot aduce răspunsuri clare.

Horoscop duminică, 14 martie. Lucurile se vor schimba în bine pentru nativii din Scorpion
Horoscop duminică, 14 martie. Lucurile se vor schimba în bine pentru nativii din Scorpion

Horoscop duminică, 14 martie. Lucurile se vor schimba în bine pentru nativii din Scorpion

Balanță

Astăzi  este un moment bun să realizezi că poate  meriți și mai mult și începi să te gândești la cum să obții acele lucruri. Persoană iubită îți poate solicită ajutorul.

Scorpion

Indiferent  care este starea ta actuală, din punct de vedere emoțional lucrurile se vor schimba în bine și vor evolua pasional. Nu lua decizii când ești foarte fericit, nu uita asta.

Săgetător

Nu te grăbi să te atașezi emoțional sau să pui prea mult suflet până nu ești sigur că se merită. Discuțiile legate de familie pot să te facă să te gândești serios la ce poți să-ți asumi și la ce nu.

Horoscop duminică, 14 martie. Faptele își vor spune întotdeauna cuvânt pentru Capricorni

Capricorn

Bazează-te pe fapte mai mult decât pe promisiuni, pentru că  unii oameni pot zice multe într-un mod frumos și plin de empatie, dar se pot dovedi incapabili de a-și onora cuvântul.

Vărsător

Ai nevoie de încurajarea  celor din jur și o obții ușor dacă exprimi ceea ce simți și îți dorești să faci. Pe de altă parte, încearcă să-ți aprinzi niște lumânări parfumate și să te  bucuri de confortul  casei tale odihnindu-te.

Pești

Astăzi  este o  zi  în  care astrele  te sfătuiesc să te odihnești și să iei o pauză de la tot.Ai multe planuri și vise, iar  de acestea te vei ocupă începând de săptămâna viitoare folosindu-ți intuiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *