Poliția are de tras din cauza lui Meghan Markle și a prințului Harry. Ce pățesc de când s-au mutat în SUA

Poliția are de tras din cauza lui Meghan Markle și a prințului Harry. Șirul problemelor a început de când au plecat din Marea Britanie și s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

Poliția are de tras din cauza lui Meghan Markle și a prințului Harry

Nouă solicitări în tot atâtea luni. Agenția de știri Press Associated a obținut, în baza legii privind libertatea informațiilor, „Freedom of Information Law”, date legate de deplasările făcute de oamenii legii la locuința lui Meghan Markle și a prințului Harry. Totul a început la scurt timp după ce ducii de Sussex s-au mutat în casa din Montecito, în luna iulie a anului trecut. Potrivit sursei, biroul șerifului din comitatul Santa Barbara a răspuns la nouă apeluri făcute din locuina celor doi. Datele arată că unele solicitări au fost făcute prin telefon, în timp ce altele au fost activări ale sistemului de alarmă și reclamații cu privire la încălcare a proprietății. Jurnaliștii de la Press Associated au cerut documentele în contextul în care Markle a vorbit în repetate rânduri despre temerile pe care le are legate de securitatea familiei sale în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey.

Doar în luna iulie, imediat după ce s-au mutat în vila din Montecito, polițiștii au fost chemați la reședința ducilor de Sussex de patru ori. Una dintre solicitări a fost înregistrată în dosar ca fiind făcută printr-un apel telefonic, celelalte trei fiind descrise ca „activări ale sistemului de alarmă”. Toate cele patru au avut loc în primele ore al dimineții. Poate cel mai serios, un incident din luna august 2020 a fost considerat ca fiind un „incident cu prioritate”. Solicitarea cu numărul șase a venit în luna noiembrie. Adjuncții șerifului din comitatul Santa Barbara au ajuns, din nou, la reședința lui Meghan Markle și a prințului Harry, chiar în ziua de ajun a Crăciunului, după ce un individ necunoscut ar fi pătruns în mod ilegal pe proprietate. Cel mai recent incident a fost înregistrat la începutul acestui an, în dimineața zilei de 16 februarie, la ora 02:21 și apare în documentele Poliției ca fiind tot o activare a sistemului de alarmă.

Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate
Meghan Markle și Printul Harry, interviu cu Oprah

Au cerut să nu le fie retras serviciul de pază pentru că primesc amenințări cu moartea

Contactați de presă pentru comentarii, reprezentanții cuplului au refuzat să dea orice fel de declarație pe această temă. Nici purtătoarea de cuvânt a biroului șerifului din Santa Barbara nu a vrut să dea detalii despre incidente. Securitatea lui Meghan Markle și a prințului Harry a devenit subiect intens dezbătut în spațiul public după dezvăluirile făcute de ei în timpul interviului-eveniment acordat jurnalistei Oprah Winfrey, în luna martie. Atunci, Markle a susținut că a trimis solicitări familiei regale britanice, rugând să nu le fie retras serviciul de pază, explicând că au primit mai multe amenințări cu moartea de la plecarea din Marea Britanie. Punctul culminant al discuției cu Oprah Winfrey a fost momentul în care Meghan Markle a recunoscut că ajunsese, la un moment dat, să aibă gânduri suicidare.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a spus Markle, în lacrimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *