Gina Pistol, imagine inedită cu fiica ei și a lui Smiley. ”Îmi transmite mesaje subtile”

Gina Pistol, imagine inedită cu fiica ei și a lui Smiley. Gina Pistol și-a fotografiat fiica într-o poziție în care pot fi fotografiați mulți dintre noii născuți.

Gina Pistol, fotografie curioasă cu fiica ei. Ce a postat și Smiley pe pagina lui de Instagram?

Gina Pistol, imagine inedită cu fiica ei și a lui Smiley. Vedeta de la Antena 1 și-a fotografiat fiica ținând mâna într-o poziție care înseamnă ”ciuciu”. Bebelușii în primele luni de viață își țin pumni mai mult strânși.

Astfel se mai întâmplă ca degetul mare al mâinii să se interpună între arătător și cel mijlociu și să iasă semnul ”ciuciu”. Semnul ciuciu se folosește atunci când refuzi pe cineva cu ceva.

Mesajul fetitei Ginei Pistol
Mesajul fetitei Ginei Pistol

Îi transmite Josephine Ana mesaje subtile Ginei Pistol?

Astfel, Gina Pistol a postat fotografia pe Instagram însoțită de mesajul: ”Fiica-mea imi transmite mesaje subtile”. Poza a fost apreciată de peste 75.000 de persoane, iar comentariile au curs.

”Cred ca mai degrabă mesajul subtil e pentru cei care ard de nerăbdare sa o arătați / Când își ține degetul așa sau în pumn, arată că îi este foame../si noi avem o poza de genul asta cu Rares, la aproximativ aceasi varsta, doar ca el ne arata degetelul interzis./ Asa tine și fetita mea degetele și are 3 luni/ Ciuciu mai dormiti”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali ai Ginei Pistol.

Smiley, postări cu tot cu Josephine Ana, dar pe Instagramul său

Pe de altă parte, Smiley a împărtășit cu prietenii lui virtuali momentele frumoase pe care le-a trăit în weekend-ul trecut. Cântărețul și-a prezentat fiica bunicii lui din partea mamei, care stă la Pitești.

Smiley a postat câteva imagini pe Instagram, unde apar părinții și bunica lui, iar una dintre fotografii a trezit nostalgii fanilor, care i-au răspuns cu sute de mesaje. Printre ei s-a numărat și Mihaela Rădulescu.

Ce a comentat Mihaela Rădulescu la fotografia lui Smiley

”Ah…”, a scris Mihaela Răduleascu, lăsând și o inimă în dreptul imaginii. ”O poză cât o mie de cuvinte. Respect/Frumos moment/ Mă topesc”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali ai lui Smiley.

O intalnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiul de om pe care îl voi crește eu împreună cu @ginapistol ! Josephine s-a întâlnit cu străbunica ei!”, a scris Smiley în dreptul imaginii care a cutremurat internetul.

Smiley, fericit de când Josephine Ana a venit pe lume

De curând, Smiley a vorbit despre bucuria pe care o trăiește de când s-a născut fetița lui. Spune, printre altele și cu cine seamănă micuța Josephine Ana.

”Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”a spus Smiley.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *