VIDEO Faza zilei la Roland Garros: Djokovic vs Berrettini, evacuarea spectatorilor și ingeniozitatea unui fan care nu voia să plece de pe Chatrier

Obligați să părăsească arena Philippe Chatrier din cauza orei de carantină, iubitorii tenisului au încercat din răsputeri să găsească soluții pentru a vedea finalul partidei dintre Novak Djokovic și Matteo Berrettini. Unul dintre spectatori, mai creativ, s-a întins între două rânduri de scaune refuzând să își părăsească ascunzătoarea.

În setul al patrulea al confruntării, la scorul de 6-3, 6-2, (5)6-7, 3-2 pentru sârb, jocul a fost întrerupt în fluierăturile spectatorilor. Pentru că aceștia nu doreau să respecte protocolul și să părăsească tribunele, Djokovic și Berrettini au fost nevoiți să iasă de pe teren timp de 20 de minute.

Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, în semifinalele de la Roland Garros, unde îl va întâlni pe rivalul Rafael Nadal. Sârbul a trecut în sferturi de italianul Matteo Berrettini (9 ATP), scor 6-3, 6-2, (5)6-7, 7-5, după trei ore și 25 de minute de joc, iar reacția lui din finalul partidei a devenit virală pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *