Vezi Live Video lansarea iPhone 13, din cadrul evenimentului Apple din 14 septembrie

Pe 14 septembrie se va desfășura unul dintre cele mai de amploare evenimente din mediul virtual. Este vorba despre lansarea noului Iphone 13, mult așteptată de foarte multe persoane. Acesta este unul dintre produsele emblematice de la Apple, iar toată prezentarea va avea loc în mediul online. Vezi Live Video lansarea Iphone 13, din cadrul evenimentului Apple din 14 septembrie

Vezi Live Video lansarea Iphone 13, din cadrul evenimentului Apple din 14 septembrie

La acest eveniment virtual vor participa nu numai experții din industrie și jurnaliștii, ci toți fanii Apple. Aceștia vor putea urmări prezentarea următoarei generații de iPhone. Vezi Live Video lansarea Iphone 13, din cadrul evenimentului Apple din 14 septembrie

Pe 14 septembrie este vorba despre un eveniment virtual de amploare ce este ocazionat de prezentarea noului smartphone emblematic de la Apple. Programarea lansării, 14 septembrie, ora 20.00, în România. Pe lângă lansarea Iphone 13, cei care vor participa la eveniment, vor avea șansa să descopere și alte lucruri interesante legat de design. Mai mult în cadrul aceluiaș eveniment din septembrie, va sosi și Apple Watch 7.

Detalii despre Iphone 13. Lansarea va avea loc pe 14 septembrie

Se știe că anul trecut, pe vremea asta deja vedeam componente sau carcase ale lui iPhone 12 fotografiate. Mai mult, chiar și benchmark-uri. Acum ne mulțumim doar cu mici detalii și machete de iPhone 13 prezentate în online.

De asemenea, un alt lucru de remarcat este acela că, anul acesta leak-urile asociate noilor modele iPhone au fost mult mai puține decât în anii precedenți.

În luna august, cei de la Bloomberg au dat detalii despre evenimentul pregătit de Apple pentru lunaseptembrie, cel asociat lansării de noi modele iPhone.

A existat și un atac Apple împotriva angajaților-zvonaci care publică materiale online

S-a făcut  o idee generală despre noile telefoane, iar faptul că ar putea exista surprize de la aceste noi dispozitive poate contribui la hype, ceva ce a lipsit de multă vreme în zona smartphone unde leak-urile au cam tăiat din entuziasm. În luna august a acestui an, cei de la Bloomberg au detalii despre evenimentul pregătit de Apple pentru lunaseptembrie , cel asociat lansării de noi modele iPhone.

Ce va conține Iphone 13

– telefoanele vor avea notch mai mic

– procesor mai rapid Apple A15

– iPhone 13 va avea un nou mod Portrait Video

– un nou sistem de filtre pentru cameră și suport pentru codec-ul ProRes

– tehnologie ProMotion 120Hz.

Apple Watch 7 va sosi tot în septembrie, în cadrul celuiași eveniment

Ce se va mai lansa în luna septembrie

-în cadrul aceluiaș eveniment din septembrie, va sosi și Apple Watch 7. Acesta va conține procesor nou și cu o nouă tehnologie pentru display-ul care aparent va fi mai puțin curbat.

-De asemenea, alături de aceste dispozitive vor debuta și căștile AirPods 3 cu design similar lui AirPods Pro și tulpini mai mici.

– Apple va organiza un alt eveniment axat pe lansarea unui nou iPad Mini (nou design cu muchii mai înguste)- în luna octombrie

-ca și designer, acesta va avea muchii mai înguste

– Finalul de an se pare că ne rezervă lansarea de noi modele MacBook Pro în variante de 14 și 16 inch și cu procesor M1X.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *