1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. Ziua Copilului este sărbătorită în România pe 1 iunie. Această zi este una specială pentru copiii din întreaga ţară. Iată câteva mesaje pe care le puteţi trimite celor mici.

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zambetul pe buze si viata voastra sa fie asemeni unui cer senin.

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. Incepe-ti ziua de 1 iunie cu cel mai curat si luminos zambet si imparte-l tuturor persoanelor care iti ies astazi in cale. Universul iti va multumi!

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. La multi ani de Ziua Copilului! Bucura-te de toate lucrurile pe care le ai in jur.

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. Copilaria este o lume plina de seninatate si veselie, bucura-te de ea in fiecare zi a vietii tale.

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. La multi ani copil frumos si inocent!

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. La multi ani de Ziua Copilului! Sa ai o viata plina de bucurii, prieteni dragi si sa nu-ti pierzi niciodata abilitatea de a visa.

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări.  Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaş şi viaţa fără griji asemenea unui copil. La mulţi ani!

1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Cele mai frumoase urări. Nu te grăbi să creşti! La mulţi ani!

Sursa:www.dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *