Accident grav în sectorul 3 al Capitalei. O femeie a murit, 2 persoane sunt rănite.

O femeie de 52 de ani a murit şi două persoane au fost rănite, duminică, după ce două maşini s-au ciocnit în Capitală, pe Bd. Camil Ressu, la intersecţia cu Strada Fizicienilor

O persoană a murit şi două au fost rănite într-un accident pe bd. Camil Ressu, circulaţia tramvaielor pe sensul către şos. Mihai Bravu fiind blocată, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 39 de ani, care se deplasa pe bd. Camil Ressu dinspre bd. Theodor Pallady către şos. Mihai Bravu, la intersecţia cu str. Fizicienilor, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie, în vârstă de 52 de ani.

În urma impactului, conducătoarea auto în vârsta de 52 de ani, asupra căreia au fost executate manevre de resuscitare fără rezultat, a murit şi două persoane, rănite uşor la prima vedere, pasageri în primul autovehicul, au fost transportate la Spitalul “Sf. Ioan”.

Calea de rulare a tramvaielor pe sensul către şos. Mihai Bravu este blocată. Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier, mai menţionează Brigada Rutieră.

sursa : stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *