Adelina Pestrițu nominalizată pentru premiile E! People’s Choice Awards. Cine sunt oponenții săi

În urma activității de pe Instagram și a aprecierilor fanilor, Adelina Pestrițu a fost nominalizată la premiile E! People’s Choice Awards, la categoria “Best Romanian Influencer 2019”.

Vedetele noastre prind din ce în ce mai multă popularitate pe Instagram, iar Adelina Pestrițu nu se abate de la regulă. Fosta prezentatoare TV împărtășeste cu fanii săi fiecare moment, iar postările făcute îi aduc mii de aprecieri și comentarii. Adelina are peste un milion de followeri pe Instagram.

Anul acesta, pentru prima data în istoria acestor premii, E! People’s Choice Awards a deschis o nouă categorie destinată special românilor, „Best Romanian Influencer 2019”, iar Adelina Pestrițu se află pe lista nominalizărilor.

Românii își pot vota influencerul preferat în perioada 4 septembrie-10 octombrie.

Adelina nu este singura de pe listă. Oponenții săi sunt: BRomania, Diana Condurache, Irina Deaconescu, Laura Giurcanu, Maria Zvinca, Nadd Hu și Shelly.

Primii 3 influenceri care vor obține cele mai multe voturi vor pleca la Los Angeles și vor merge pe covorul roșu de la E! People’s Choice Awards. Influencerul preferat al României va primi trofeul și titlul de “Best Romanian Influencer of 2019”.

sursa : stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *