Adelina Pestriţu, primele declaraţii din spital după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus

Adelina Pestriţu este internată în spital. Vedeta a făcut dezvăluiri de acolo, după ce medicii i-au făcut o serie de investigaţii. Se teme pentru starea ei şi pentru sănătatea celor din jurul său, scrie okmagazine.ro.

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu este internată în aceste momente la Spitalul Militar din Bucureşti. A rămas fără gust, fără miros şi are o stare de oboseală acută. Iată ce a mărturisit:

„Dragii mei, ştiu că nu v-am obişnuit cu astfel de postări. Aşa e în viaţă… trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm şi avem grijă să rămânem sănătoşi indiferent de încercările vieţii. Vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru toate mesajele pe care mi le-aţi transmis. Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune pe care le aveţi faţă de situaţia în care mă aflu fără voia mea. Cine şi-ar da voia să fie testat pozitiv de COVID? Ştiu că sunt foarte multe subiecte pe care ar trebui să le dezbatem, să vă povestesc despre experienţa asta neplăcută pe care o traversez acum”

De la cine a luat virusul vedeta?

„Să vă explic puţin cum am ajuns să fac un test de coronavirus şi acesta să fie unul pozitiv. Ieri am simţit o stare de oboseală foarte accentuată şi mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuşi să merg să mă odihnesc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult şi că m-a făcut şi căldura să mă simt aşa. Ulterior am simţit că îmi pierd din puteri şi am luat decizia să merg să mă odihnesc.

Când m-am trezit am simţit că rămân fără gust şi fără miros. Nu a fost o senzaţie pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două linguriţe de miere şi mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam şi aveam aceeaşi senzaţie. În momentul acela trebuia să merg la un shooting să văd cum decurge. Am contramandat totul şi am sunat să mă programez la un test. M-am programat la test, iar în drum spre spital am mâncat puţină ciocolată să văd dacă îmi dispare gustul. De la o oră la alta apăreau schimbări. Am făcut testul şi am primit rezultatul. Aveam un feeling că sunt confirmată pozitiv. Între timp am aflat că şi prietenul cu care m-am văzut zilele trecute este confirmat cu COVID, el este asimptomatic. El şi-a făcut testul că trebuia să plece în vacanţă şi aşa a aflat. M-am speriat, pentru că sunt un om ca voi toţi şi am un copil, părinţi, socri… pe care nu vreau să-i văd bolnavi.”

Adelina Pestriţu a mai amintit că acum este pe mâinile medicilor. Aceştia i-au făcut o serie de investigaţii, dar curând se va externa, va sta singură în izolare.

„M-am lăsat pe mâna medicilor. M-au internat imediat şi am trecut printr-o evaluare. Mi s-a făcut o radiografie pulmonară, EKG, analize. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Îi admir foarte mult. Simptomele rămân doar acestea: lipsă gust, miros, stare de oboseală şi puţin ameţită. În foarte scurt timp o să merg să stau izolată într-un loc sigur în care voi fi monitorizată de DSP. Nu o să merg să stau cu familia. Mă simt bine şi vreau să vă spun să aveţi grijă.”

Adelina Pestriţu, primul mesaj după ce a aflat că are coronavirus

„Dragii mei, nu aş fi vrut să fac acest story, dar vreau să ştiţi de la mine. Aşa cum le ştiţi pe cele bune, vreau să le ştiţi şi pe cele rele. Vreau să ştiţi prin ce trec în momentul de faţă. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust şi fără miros, am venit, mi-am făcut un test.

Testul a ieşit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aştept să fiu preluată şi internată. Desigur, toţi cei din familia mea vor fi şi ei testaţi. Soţul a ieşit negativ. Vă ţin la curent. N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros. Mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Şi am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv.

Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust şi nu mai am miros. O să vă ţin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viaţa noastră. Protejaţi-vă, purtaţi mască şi aveţi mare grijă de voi. Sănătate multă. Şi vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, a dezvăluit vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *