”Adio, visul frumos s-a terminat!” FC Carmen se retrage din campionat

Se spune că orice minune ține trei zile… Se pare că asta s-a întâmplat și cu clubul de fotbal feminin FC Carmen, care fusese ”adoptat” de Giurgiu. Fără a da vreo explicație, reprezentanții clubului au anunțat, pe pagina oficială, retragerea din Liga 1:

”Cu sufletul rupt, dar și cu bucuria unei călătorii extraordinare în inimile pasionaților fotbalului, clubul Carmen București își anunță retragerea din campionatul național Liga 1.

Astăzi, privim înapoi cu mândrie și recunoștință către o perioadă superbă în care am purtat cu mândrie tricoul roșu-negru și am reprezentat cu demnitate femeile în sport, dar și comunitatea din Giurgiu.

Adresăm sincere mulțumiri Federației Române de Fotbal pentru sprijinul necondiționat acordat dezvoltării fotbalului feminin în România.

Transmitem cuvinte de apreciere către toate echipele competitoare din Liga 1, pentru rivalitățile pline de fair-play și emoția momentelor pe care le-am împărtășit pe gazon. Fiecare meci a fost o oportunitate de a ne demonstra valoarea, iar rivalitățile pe teren ne-au transformat într-o familie de sportive înflăcărate. Am culminat aventura noastră prin Cupa României câștigată chiar în ultimul meci al sezonului trecut.

Pe măsură ce încheiem această etapă din istoria noastră, rămânem cu visul nestins de a vedea o echipă românească în grupele Champions League. Această visare ne alimentează pasiunea pentru fotbal și ne îndeamnă să fim mereu ambițioase. Sperăm din toată inima că, în viitorul apropiat, acest vis va deveni realitate și că fotbalul feminin românesc va străluci în lumina competiției europene.

Nu putem să nu remarcăm dragostea și sprijinul necondiționat al suporterilor noștri fideli, care ne-au susținut în fiecare meci și au fost alături de noi la bucurie și la tristețe. Vă mulțumim din suflet pentru că ne-ați fost alături în această călătorie minunată!

În încheiere, clubul de fotbal Carmen București transmite un ultim salut cu respect tuturor celor care au făcut parte din această frumoasă poveste.

Cu inima plină de amintiri și cu speranța unui viitor strălucitor pentru fotbalul feminin, ne luăm rămas bun!

Mulțumim din suflet și „Hai Carmen!”