Aida Căruceru, deputat PSD: De ce fuge PNL de propria-i moțiune?

Deputatul PSD Aida Căruceru critică Opoziția pentru comportamentul dovedit în ultimele zile în ceea ce privește moțiunea de cenzură. Potrivit acesteia, parlamentarii Opoziției ar vrea să obțină guvernarea, dar fără să depună nici măcar efortul de a se deplasa la Parlament și de a-și vota propria moțiunea de cenzură.

“Opoziția Hopa Mitică – una zice alta face, fuge de muncă ca necuratu’ de tămâie. Să vrei să obții guvernarea, dar să nu faci efortul minim de a veni la muncă! Nici măcar pentru jumătate de oră cât a durat astăzi citirea moțiunii! Sau o oră, cât ar dura votul pe moțiune!

De ce fuge PNL de muncă în timp ce face legi prin care să-i oblige pe români să vină la muncă și sâmbăta?

Peste tot, la televizor sau pe Facebook, oriunde găsesc pe cineva dispus să-i asculte, liderii PNL și USR declară sus și tare că Guvernul actual trebuie schimbat. Cât mai repede! Cu toate acestea, au amânat depunerea unei moțiuni de cenzură din mai și până acum.

Apoi ne-au amenințat o lună de zile cu un text al moțiunii, pentru ca în cele din urmă să se ferească de vot și să ceară ei amânarea votului.

Să vedem dacă se hotărăsc până săptămâna viitoare să-și voteze propria moțiune. Asta în cazul în care decid să vină la muncă! ”, a declarat Aida Căruceru.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *