Alina Gorghiu, reacţie halucinantă după ce a fost întrebată despre efectele vaccinului anti-COVID: „Dacă mori, o faci pentru tine”

Alina Gorghiu a publicat vineri dimineaţă pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care i-a îndemnat pe oameni să se imunizeze la „maratonul vaccinării” care se desfăşoară în week-end în Capitală.

„Mergi să te vaccinezi azi, dacă până acum nu ai făcut-o!
„Maratonul vaccinării pentru viață” va fi organizat în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend, începând de vineri dimineață. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop”, a scris vicepreşedintele PNL, pe Facebook.

Printre zecile de comentarii, un bărbat a întrebat-o dacă îi poate garanta în scris că ea va răspunde dacă „păţeşte” ceva în urma vaccinării. În loc de argumente convingătoare, Alina Gorghiu a oferit un răspuns uluitor:

„Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”, a precizat Alina Gorghiu.

Replica vicepreşedintelui PNL a stârnit un val de critici din partea internauţilor.

„Campania de vaccinare a fost organizată și „popularizată” de politicieni. Rezultatul: procentul nevaccinaților e egal cu al celor care nu votează. Adică vreo 60%. #echipacâștigătoare.

Să te voteze doar familia la alegerile următoare!

Omului care te-a întrebat cum îl ajuți dacă pățește ceva, i-ai răspuns că dacă moare o face pentru binele și sănătatea lui, nu pentru altcineva! Păi dacă ai ajuns cu decerebrarea până aici, ești exemplu viu de efecte adverse….”, sunt doar câteva dintre zecile de reacţii.

Alţi români nu au ratat ocazia de o ironiza pe Alina Gorghiu pe motiv că ar încuraja vaccinarea anti-COVID prin postări pe Facebook la care ataşează fotografii cu flori.

„Hal de politician! Cum să postezi o mușcată, la asemenea informație, madam? Ce e în mintea matale de politician?

Nu e mai bine dacă mă fac membru PNL? Că am văzut că ei nu păţesc nimic, chiar dacă se adună cinci mii la un loc. V-aţi gândit să brevetaţi metoda? Dacă se fac toţi cetățenii membri, scăpăm de vaccin, de spitale, ne salvează echipa câștigătoare pe toţi!”, sunt alte reacţii la postarea Alinei Gorghiu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj tranșant pentru antivacciniști: „E o catastrofă. Uitaţi-vă la alţii în Vestul Europei, cu rate de vaccinare de 90%, pandemia a fost domolită”

În timp ce Alina Gorghiu se „ceartă” cu internauţii pe Facebook, Klaus Iohannis a transmis un mesaj vehement persoanelor care nu s-au vaccinat și a dat ca exemplu state din Europa unde datorită imunizării în masă cu serul anti-Covid, pandemia a fost domolită.

Șeful statului a îndemnat românii să aibă încredere în soluția medicală propusă la nivel global, care a ajutat și alte țări să treacă cu bine prin pandemie. Iohannis a dat ca exemplu state din Europa de Vest unde datorită imunizării a 80%-90% din populație cu serul anti-Covid, pandemia a fost domolită.

„De ce trebuie să dăm ascultare la unii care vorbesc prostii în spaţiul public şi pe Facebook şi vă fac să nu vă vaccinaţi ca să ajungeţi la spital şi la Terapie Intensivă? E fundamental eronat!

Situaţia este foarte complicată. Am vorbit despre o tragedie, o catastrofă în domeniu. Spitalele sunt arhipline. Medicii sunt terminaţi că lucrează non-stop, locurile la ATI nu mai sunt disponibile”, a afirmat Klaus Iohannis la Bruxelles.

Citeşte şi: Klaus Iohannis dă de pământ cu USR: „Criza a fost făcută de unii care au vrut să arate cât de importanți sunt, dar au reușit să se vadă cât de neimportanți sunt. În loc să facă reforme, au produs crize”

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *