Ambasadorul SUA laudă liderii politici pentru instalarea rapidă a guvernului. Aprecieri pentru Iohannis, Orban și Ciolacu

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, laudă într-un comunicat de presă atitudinea partidelor care au votat rapid pentru învestirea guvernului Orban 2 și îi menționează explicit pe președintele Iohannis, premierul Orban și șeful PSD, Marcel Ciolacu.

”Membrii diferitelor partide politice, în special preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care au acţionat rapid pentru confirmarea şi depunerea jurământului de către guvern, trebuie lăudaţi pentru faptul că au pus siguranţa României şi a poporului său mai presus de apartenenţa politică”, arată Zuckerman în comunicatul citat.

”Preşedintele Iohannis şi prim-ministrul Orban trebuie de asemenea lăudaţi pentru conducerea şi implementarea promptă de măsuri extraordinare menite să protejeze vieţile şi bunăstarea oamenilor”, a mai declarat ambasadorul SUA.

”România a demonstrat încă o dată că este pregătită pentru măreţie. Liderii săi s-au ridicat la înălţimea provocării acestei noi crize şi au pus România şi românii pe primul plan. Acest lucru exemplifică integritatea şi hotărârea care au transformat România într-o parte crucială a comunităţii economice, sociale şi politice a Europei. Românii nu au prieten mai bun decât Statele Unite ale Americii, care vor sprijini România la fiecare pas”, arată diplomatul american.

sursa:g4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *