Anchetă Dăncilă. Horodniceanu, intervenție la Antena 3. Gâdea: Nu vă enervați!

  Procurorul-șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a intervenit la Antena 3, în ceea ce privește plângerea pe numele Vioricăi Dăncilă. 

”Foarte nervoase clarificări, cam prea nervoase clarificări” a spus Steluța Cătăniciu, deputată ALDE, despre intervenția lui Daniel Horodniceanu.

Procurorul-șef al DIICOT a intervenit pentru a preciza că încă nu e vorba despre ”ancheta PENALĂ”. Informațiile vin după declarațiile acestuia potrivit cărora s-a înregistrat plângerea lui Ludovic Orban la DIICOT, care o acuză de înaltă trădare la Viorica Dăncilă, precizând totodată că nu s-a început urmărirea penală in rem. Cu toate acestea, Daniel Horodniceanu a făcut afirmații despre următorii posibili pași, despre informațiile ce ar urma să fie luate de la servicii și de la Guvern.

”Cumva ați făcut afirmația că DIICOT a început ancheta penală în cazul Dăncilă, nu este adevărat” a spus Daniel Horodniceanu.

Mihai Gâdea a taxat afirmațiile procurorului-șef al DIICOT despre informațiile ce ar putea fi luate la serviciile secrete, întrebându-l dacă nu cumva ”se alimentează această poveste cu trădarea și înaltă trădare”.

Daniel Horodniceanu a răspuns: ”Nu alimentez nimic. Eu nu am ieșit să comunic acest lucru, am ieșit pentru bilanțul de trei ani, am fost întrebat de un jurnalist.”

”Nu vă trag la răspundere” i-a spus Gâdea. Horodniceanu a replicat: ”Nici nu e cazul”.

”Am spus că este posibil, dle Gâdea, este posibil pentru că nu putem cere informații din altă parte. Ori nu mă fac eu bine înțeles, ori dvs. nu vreți să înțelegeți!” a punctat procurorul-șef DIICOT.

”Dar nu vă enervați, vă rog!”, a intervenit Mihai Gâdea.

Daniel Horodniceanu a refuzat dialogul cu ceilalți invitați din platou, motivând că vorbește doar cu Mihai Gâdea și nu vrea să intre în polemică.

Sursa: www.dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *