Anchetatorii încearcă să afle dacă Mario Iorgulescu consumase alcool sau droguri

Mario Iorgulescu va fi acuzat de ucidere din culpă, după teribilul accident de sâmbătă noapte, în urma căruia un tânăr de vârsta lui a pierit nevinovat.

La cererea poliției rutiere, parchetul a deschis un dosar penal. Între timp, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost operat într-un spital din Capitală.

Marea necunoscută în acest caz este alcoolemia lui Iorgulescu Junior. Legiștii trebuie să spună dacă, în momentul accidentului, era băut sau consumase substanțe interzise.

Ofiţerii Poliţiei Rutiere au reluat cercetările la faţa locului. Au întrerupt circulaţia pe şoseaua Chitilei, ca să poată face noi măsurători. Sâmbătă noaptea, maşină condusă de Mario Iorgulescu a lovit o altă maşină. Şoferul, un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, a murit pe loc.

Deşi au deschis deja un dosar de cercetare penală, anchetatorii îl vor pune sub acuzare pe Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă abia după ce îl vor audia. Deocamdată însă, fiul şefului LPF, cel bănuit că a provocat această tragedie este internat în spital.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *