Andra și Cătălin Măruță, imaginea care a cucerit fanii. Cum au fost surprinși ei. Poza a depășit 20.000 de like-uri în câteva minute de la postare

Cuplul format din Andra și Cătălin Măruță este unul extrem de discret. Cei doi sunt rareori văzuți în ipostaze intime și preferă să își arate dragostea din priviri. Totuși, imaginile recente, postate pe contul de socializare al artistei, a cucerit fanii. Cei doi au fost surprinși într-un moment extrem de tandru, cum nu îi vedem prea des.

Andra și Cătălin, într-o ipostază surprinzătoare

Soții Măruță au sărbătorit de curând 12 ani de căsnicie, devenind astfel una dintre familiile longevive ale showbiz-ului românesc. Andra și Cătălin au cariere de succes, ea fiind una dintre cele mai bune voci din România, iar el un moderator TV extrem de apreciat. De asemenea, cele două vedete se bucură și de prezența celor doi copii în viețile lor. Eva și David Măruță întregesc familia, care este una demnă de invidiat.

Cu siguranță acest tablou perfect este completat de discreția cu care cei doi se afișează. Puțini i-au văzut pe Andra și Cătălin în momente tandre. Totuși, o imagine postată de Andra, pe contul său de Instagram, dezvăluie puțin din iubirea pe care cei doi și-o poartă reciproc.

Fanii au fost cuceriți rapid de imagini, fotografia strângând în scurt timp mai bine de 20.000 de like-uri. De asemenea, în comentarii, cei doi sunt lăudați pentru cuplul frumos pe care îl formează.

Andra și Cătălin Măruță, dovadă de iubire foto - Instagram

Andra și Cătălin Măruță, dovadă de iubire
foto – Instagram

Cum s-au cunoscut soții Măruță

Deși pare că cei doi se cunosc de o viață, Andra l-a întâlnit prima oară pe celebrul prezentator pe când avea doar 19 ani. În timp ce ea se afla la debutul carierei, Cătălin era și el la început de drum în televiziune. Pe atunci, prezentatorul se remarca la TVR 2, în cadrul emisiunii “Tonomatul DP2”.

Inițial, solista nu a fost încântată de înfățișarea tânărului în vârstă de 27 de ani, însă cu timpul acesta a devenit atrăgător pentru vedetă.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra într-un interviu din trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *