ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend (30 iunie – 1 iulie), pe regiuni

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend (30 iunie – 1 iulie), pe regiuni Sâmbătă, 30 iunie 2018, plouă în toată țara. Partea estică nu va vedea soarele, în schimb în centru și vest este posibil să mai iasă și soarele pe parcursul zilei. În Muntenia, maxima va fi de 28 de grade, va ploua, vor fi descărcări electrice, minima va fi de doar 13 grade Celsius. În Dobrogea, va fi aceeași situație, maxima va fi de 26 de grade Celsius, iar minima de 14. În Moldova, minima va fi de doar 9 grade Celsius, maxima de 25.

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend (30 iunie – 1 iulie), pe regiuni În centrul țării, în Transilvania, vor fi între 8 și 25 de grade, averse cu descărcări electrice, dar e posibil să fie și însorit în unele zone. Aceeași situație și-n Crișana (8 – 26 de grade Celsius), Oltenia (12 – 28 grade), Banat (10 – 27 de grade Celsius), Maramureș (8 – 24 de grade Celsius).

(w670) ANM, progn

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend (30 iunie – 1 iulie), pe regiuni Duminică, 1 iulie, situația se schimbă în bine în unele regiuni. În Banat, Oltenia, Maramureș nu va mai ploua, va fi mai mult înnorat, dar va fi și soare. În Banat maxima va fi de 26 de grade Celsius, în Oltenia de 23, iar în Maramureș de doae 20. De duminică, în România vine un aer rece, ce va influența temperaturile în mod negativ.

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend (30 iunie – 1 iulie), pe regiuni În Crișana și Transilvania vor fi ploi, chiar abundente. În ambele regiuni, maxima va fi de 23 de grade Celsius. În Muntenia continuă să plouă, dar aici va mai fi și soare, maxima de 26 de grade Celsius. În Dobrogea și-n Moldova continuă să plouă, va fi aceeași vreme ca sâmbătă, maxima în Dobrogea de 24 de grade, iar în Moldova de 23.

Sursa: DC NEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *