ANUNŢ

Consorțiul format din Fundația ADEPT Transilvania, SC E.CECA SRL și Asociația Asura implementează proiectul Antreprenoriatul – o alternativă de carieră excelentă (ACE) POCU/82/3/7/105905 în cadrul schemei de ajutor de stat România Start-Up Plus, în regiunea Sud Muntenia.

În perioada februarie-decembrie 2018 vor avea loc acțiuni precum selectarea grupului țintă, derularea programului de formare antreprenorială, selectarea planurilor de afaceri și efectuarea stagiilor de practică, având ca rezultat îmbunătățirea competențelor antreprenoriale pentru 300 de persoane fizice care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în zona urbană din regiune și selectarea a 40 de planuri de afaceri pentru finanțare.

La Giurgiu va avea loc un eveniment de informare a grupului țintă în data de 27 februarie 2018, între orele 14.00 – 16.00, la sala de ședințe a Consiliului Județean din Bulevardul București nr. 10.

Grupul țintă este format din șomeri, persoane inactive și persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă.

Așteptăm înscrierea grupului țintă la eveniment, participarea este liberă în limita locurilor disponibile. Înscrierea se face prin trimiterea unui email la adresa proiect.ace.muntenia@asociatiaasura.ro. Detalii pe email sau la telefon 0770-213804.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Anunțul oficial poate fi consultat aici:

http://www.primariagiurgiu.ro/…/Anunt%20Romania%20Start%20U…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *