Atenție ce declarați! Un bărbat, amendat cu 2.000 de lei pentru că a minţit în declaraţia pe propria răspundere. Poliția a verificat

Un bărbat din județul Buzău a fost amendat de polițiștii brăileni pentru că a mințit în declarația pe propria răspundere, scrie Mediafax. El a scris că este angajatul unei societăți comerciale, dar polițiștii au verificat informația care s-a dovedit a fi falsă. Buzoianul s-a ales cu dosar penal.

Incidentul s-a produs luni într-o localitate din județul Brăila. Un buzoian în vârstă de 36 de ani a fost oprit de polițiști și a prezentat o declarație pe proprie răspundere conform căreia este angajat al unei societăți comerciale. Polițiștii au verificat informația și au constatat că bărbatul a mințit. Buzoianul este acum cercetat penal.

„În cursul zilei de ieri, la ora 14:20, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au identificat, pe raza localităţii Vultureni, pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Buzău. Acesta a înmânat poliţiştilor declaraţia pe proprie răspundere, din care rezulta că este angajat al unei societăţi comerciale de pe raza judeţului Buzău. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au constatat că buzoianul nu figurează ca angajat al societăţii respective. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei.

sursa:digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *