Băsescu, despre Dana Budeanu: O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului, dar e de un ridicol absolut

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a criticat implicarea Danei Budeanu în campania electorală pentru alegerile locale, după ce aceasta a lansat mai multe acuzații la adresa lui Nicușor Dan și a lăudat-o pe Gabriela Firea.

„O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului şi e de un ridicol absolut”, a afirmat Băsescu despre Dana Budeanu.

Întrebat la Adevărul Live ce părere are despre implicarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea, Traian Băsescu a catalogat-o drept „ridicolă”.

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a explicat Traian Băsescu..

Dana Budeanu a făcut publică o discuție dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, care viza ordinul de demolare a unei clădiri din ”Orăşelul Copiilor”  aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache. Ulterior, ea a prezentat şi imagini de la întâlnirea lui Nicuşor Dan cu un dezvoltator imobiliar, pe tema unui PUZ contestat în instanţă, conform News.ro.

Continuă să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *