Băsescu îl DESFIINŢEAZĂ pe Orban: Şică Mandolină, mai bine îţi cauţi un LOC DE MUNCĂ! Şică, tu pricepi câtă dezamăgire am produs oamenilor care ies zilnic în stradă??

Traian Băsescu l-a ironizat pe Ludovic Orban, după ce moțiunea de cenzură a picat. Fostul președinte l-a îndemnat pe liderul PNL să-și caute de muncă.

„Şică Mandolină la “un pas” să devină prim-ministru ! După şapte zile în care de trei ori pe zi ne explica pe toate televiziunile faptul că are negocieri sofisticate cu UDMR, ALDE, fracţiuni din PSD, minorităţi sau cu şmenarul politic Victor Ponta, astăzi am văzut rezultatul. Ne-au lipsit nu mai puţin de 66 voturi ca să treacă moţiunea. Le-am dat pesediştilor ocazia ideală să-şi clameze legitimitatea exact când erau în colţ după eşecul revoluţiei fiscale şi condamnarea lui Dragnea care îi făcea să se sfâşie din interior. Şică, tu pricepi câtă dezamăgire am produs oamenilor care ies zilnic în stradă în toată ţara, electoratului nostru care a crezut că tu chiar poţi negocia ceva cu partidele parlamentare? Şică, decât să te mai dai preşedinte al partidului brătienilor, mai bine îţi cauţi un loc de muncă. Salutare Şică. Ai fost la 66 voturi să devii prim – ministru”, a scris senatorul Traian Băsescu, pe Facebook.

Moţiunea de cenzură nu a întrunit numărul necesar de voturi. Miercuri, în plenul reunit, au votat ”pentru” 166 de parlamentari, iar minimul necesar era de 233 de voturi.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *