Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. Cum au fost surprinși azi cei doi, după ce au anunțat “despărțirea definitivă”

Binca Drăgușanu și Alex Bodi se pare că au îngropat din nou securea războiului. După ce frumoasa blondină a anunțat că s-a despărțit de afacerist, chiar în ziua în care împlineau doi ani de relație, cei doi au ieșit recent din nou în oraș. Martor le-a fost Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pare că sunt din nou împreună, deoarece prieteni nu pot fi, mai ales după ce modelul a anunțat recent pe o rețea de socializare că s-a despărțit de Alex Bodi și nici nu vrea să mai fie asociată în vreun fel cu numele lui. Ei bine, astăzi au fost din nou împreună, la restaurant. Mai mult decât atât, cea care a publicat pozele de la restaurant a fost chiar Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație mai mult decât tumultoasă. Se despart definitiv, apoi se împacă pentru totdeauana, doar pentru a se despărți din nou. Nu de puține ori, despărțirea s-a făcut cu mare scandal, cu acuzații care mai de care. Ea l-a acuzat că a înșelat-o și că a bătut-o, el a acuzat-o de fals și uz de fals.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, din nou impreuna

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, din nou impreuna

Au uitat de toate acuzațiile și s-au aruncat din nou unul în brațele celuilalt

”A doua oară, când se plângea că n-are mașină cu care să circule, iar mi-a pus o parte din bani în cont și i-am dat mașina să o folosească. În timp ce eu eram în Londra, un prieten de-al meu i-a dus actele și cheile de la mașină. Ea a făcut un contract fals, fără ca eu să fi semnat nimic și și-a înscris mașina pe numele ei. Eu nu am semnat nimic”, erau acuzațiile lui Alex Bodi la adresa blondinei.

Ea însă a avut și martori care au dus-o la urgențe de câteva ori, după scandalurile cu Alex Bodi. Bianca a ajuns de urgență la spital cu câteva coaste fisurate și o dată a ajuns la UPU după ce consoarta sa i-a înfipt chiar o furculiță în mână.

Se pare că cei doi amorezi dau uitării imediat totul și se aruncă din nou unul în brațele celuilalt. Au fost chiar și căsăsătoriți, dar au divorțat rapid, iar acum par chiar fericiți. Cel puțin așa reiese din pozele postate de Bianca Drăgușanu. Alex Bodi a ales să poarte un tricou cu un erou din desene animate, poate să-i intre mai repede în grații Sofiei. Și se pare că a reușit, deoarece cei doi par a se înțelege de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *