Brad Pitt își apără noua iubită în fața Angelinei. Actorul de 56 de ani, mai îndrăgostit ca niciodată

Brad Pitt, 56 de ani, îi ia apărarea iubitei lui Nicole Poturalsky, de 27 de ani. Aceasta a postat afirmația ”oamenii fericiți nu urăsc” pe contul ei de Instagram și Angelina Jolie ”a luat-o personal”. Imediat, actorul a sărit în apărarea lui Nicole spunând că este o persoană pozitivă și că nu a vrut să jignească pe nimeni spunând un adevăr, informează US Weekly, citat de click.ro.

Brad Pitt

Brad Pitt (56 de ani) şi-a găsit iubită nouă, iar la finele lunii august a fost cu ea la castelul Miraval, din sudul Franței pe care îl deține încă împreună cu Angelina Jolie. Brad și Angelina sunt în plin proces de divorț și își dispută în instanță custodia celor șase copii ai lor Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 11 ani. Așa că apariția în public cu o iubită nouă avea să producă reacții și să declanșeze noi resentimente în războiul pentru custodia copiilor.

Nicole Poturalsky: „Oamenii fericiți nu urăsc”

Frumoasa germancă de 27 de ani, Nicole Poturalsky este la rândul ei măritată cu un patron de restaurante, dar susține că are un ”mariaj deschis” și că soțul ei nu are nimic împotriva relației cu Brad. Săptămâna aceasta Nicole a postat afirmația ”oamenii fericiți nu urăsc” pe contul ei de Instagram. Angelina Jolie a simțit atacul la adresa ei și acum e mai înverșunată ca niciodată să îi pună bețe în roate lui Brad în obținerea custodiei comune a celor șase copii. Conform US Weekly, Brad i-ar fi luat apărarea actualei lui iubite, cu mult mai tinere decât Angelina și a subliniat că ”postarea nu a făcut rău nimănui și nu a fost un atac personal către nimeni. Este pentru prima oară când Brad ia public apărarea unei femei în fața Angelinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *