Brigitte, bătută de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket

Brigitte a fost bătută de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket din București! Pe una dintre filmările făcute de martori s-a auzit cum afaceristul a strigat furios: “De ce nu te potolești, fă?”. Una dintre persoanele care a asistat la scenele șocante s-a temut pentru viața lui Brigitte și a sunat la 112.

foto: romaniatv

Brigitte, bătută de Florin Pastramă într-o parcare din București

După cum puteți vedea și, totodată, auzi pe înregistrarea realizată de un martor, Florin Pastramă a fost agresiv verbal și cu bărbații care au încercat să-l oprească și să o salveze pe Brigitte de furia lui. După ce soțul ei s-a îndreptat nervos către martorii care au intervenit în scandal, Brigitte s-a ridicat și se vede că era complet debusolată după experiența traumatizantă.

Martorii au mai povestit că, în prezent, cei doi soți așteaptă un echipaj de poliție ca să povestească ce s-a întâmplat. Unii dintre specialiști sunt de părere că Brigitte nu va depune plângere împotriva soțului ei. De altfel, controversatul personaj a fost contactat telefonic de un reporter de la România TV, însă, a refuzat să comenteze agresiunea pe care a comis-o.

foto: romaniatv

Brigitte, bătută în propria shaormerie de Florin Pastramă

Agresiunea recentă din mariajul lui Brigitte cu Florin Pastramă nu este prima! În urmă cu două luni, a apărut o filmare ținută “la secret” în care vedeta este bătută de propriul soț în shaormeria pe care și-au deschis-o împreună.

foto: romaniatv

Imaginile făcute publice atunci i-au șocat pe apropiați, dar și pe fanii cuplului care s-a format pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma”, difuzată la Pro TV, scrie cancan.ro.

Video: AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *