Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, declarații halucinante după scandalul monstru din plină stradă. Vedeta a fost umilită și bătută de soț sub privirile îngrozite ale trecătorilor

S-a aflat motivul pentru care Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte în fața a zeci de oameni, în parcarea unui supermarket din București. Motivul este unul halucinant, dacă este să-i credem pe cei doi soți cu un temperament latin. Brigitte nu a fost mulțumită de felul în care conduce Florin Pastramă!

Brigitte Pastramă, primele declarații după bătaia încasată de la soțul ei, în parcare

Imaginile zilei vin din parcarea unui supermarket din București, acolo unde Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte și a tăvălit-o în fața trecătorilor. Din imaginile surprinse de trecători, se vede cum bărbatul o ia pe soția lui și o aruncă pe jos. Aceasta este cu mâinile și picioarele strânse pentru a se feri de eventualele lovituri ale consoarte. La un moment dat, vedeta vrea să se ridice de pe jos dar Florin o ia și o aruncă din nou la pământ. Mai mult, acesta a strigat la ea: ””De ce nu te potolești, fă!”.

Trecătorii au încercat s-o salveze pe Brigitte, dar s-au ales și ei cu vorbe grele din partea lui Florin Salam. Brigitte a reușit să se ridice de jos și a fugit imediat în mașina sa de lux.

Brigitte Sfat, primele declarații dupa bataia incasata de la sotul ei, in parcare

Brigitte Pastrama, primele declarații dupa bataia incasata de la sotul ei, in parcare

”Îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea”

După câteva ore de când spiritele s-au mai calmat, a apărut și prima reacție a vedetei, care a explicat ce a căutat pe jos, prin parcarea supermarketului. Brigitte Pastramă nu este deloc mulțumită de cum șofează soțul ei și s-a temut că-i va lovi din nou mașina, iar de-aici a început scandalul.

”Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a spus Brigitte pentru spynews.ro.

Care este varianta lui Florin Pastramă

Aceeași variantă a avut-o și Florin Pastramă. ”Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a spus și Florin Pastramă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *