Campionatul Mondial de fotbal, ziua a 4-a. Programul meciurilor și prognoza noastră

Ținem să vă amintim ce naționale urmează să se confrunte în partidele programate, în diferite orașe ale Rusiei, pentru data de 17 iunie.

BUCUREȘTI, 17 iun — Sputnik. Pe parcursul zilei vor juca primele lor meciuri la turneu doi dintre ”greii” fotbalului mondial care au, împreună, 9 titiluri mondiale și sunt favoriți incontestabili ai ediției 2018.

Dar mai întâi vor ieși pe teren Costa Rica și Serbia. Partida contând pentru Grupa E va avea loc cu începere de la 15:00, la Samara.

Noua confruntare dintre stilul de joc balcanic și cel latinoamerican promite să fie foarte strânsâ și un egal ar fi logic, deși europenii la Campionatul din Rusia demonstrează mai multă temeinicie în ceea ce fac și capacitate de a forța doar atunci când simt momentul, pentru a nu epuiza tot elanul din start.

Alt duel cu aceleași coordonate continentale, Germania — Mexic, 18:00, Moscova, Luzhniki (Grupa F).

Pariorii fanteziști ar putea să mizeze pe centro-americani, noi nu o vom face. Campioana mondială en titre nu are dreptul să greșească.

Încheie suita partidelor dintre reprezentantele celor două emisfere ale globului unul dintre derbiurile Grupei EBrazilia — Elveția (21:00, Rostov).

Neymar și compania au venit în Rusia pentru a demonstra ceea ce nu le-a reușit cu 4 ani în urmă. Orgoliile și ambițiile lor sunt atât de mari încât nu pot fi compromise din start.

Campionatul Mondial de Fotbal

Sursa: https://ro.sputnik.md/Rusia/20180617/19893676/cm-2018-ziua-a-patra-program-pronosticuri.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *