Când și cum se desfășoară prima dezbatere electorală Trump – Biden

Alegerile prezidențiale din Statele Unite vor avea loc pe 3 noiembrie, când președintele Donald Trump va încerca să obțină un al doilea mandat.

Prima dezbatere electorală dintre candidatul republican Donald Trump și candidatul democrat Joe Biden va avea loc în data de 29 septembrie, în Cleveland, Ohio. Dezbaterea se va concentra pe numeroase subiecte, printre care pandemia de Covid-19, Curtea Supremă și disputele generate de rasism în SUA, a anunțat comisia de dezbateri, conform CNN.

Trump se pregătește în fiecare zi

Dezbaterea va fi alcătuită din șase segmente de câte 15 minute, iar comisia a menționat că subiectele de dezbatere pot fi schimbate în funcție de evoluția agendei publice. Cele șase segmente vor fi: Înregistrările Trump și Biden, Curtea Supremă, Covid-19, Economie, Rasa și violența în orașe, Integritatea Alegerilor Electorale.

Donald Trump a declarat la începutul lunii septembrie că se pregătește „în fiecare zi” pentru dezbateri, doar „făcând ceea ce face de obicei”. Joe Biden a declarat că „așteaptă cu interes” dezbaterea cu Donald Trump pentru a-l „trage la răspundere”.

Biden a mai adăugat că știe cum să se descurce cu agresori și speră că nu va fi atras într-o dispută cu Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *