Cât a costat ținuta pe care Elena Udrea a avut-o la ziua fiicei sale. Eva Maria a împlinit doi ani

Cât a costat ținuta Elenei Udrea de la ziua fiicei sale. Fosta blondă de la Cotroceni duce acum o viață liniștită și se bucură de momentele petrecute alături de familie. Astăzi, 20 septembrie, fetița ei a împlinit doi ani. A fost moment de sărbătoare, iar Elena Udrea a celebrat aniversarea micuței. Cele două au purtat la petrecere rochițe cu același imprimeu și material. Ținutele au  pe ele celebrii trandafiri tropicali, ai casei de modă D&>.

Cât a costat de fapt ținuta pe care Elena Udrea a avut-o la ziua fiicei sale

De asemenea, fostul ministru al Turismului a asortat și încălțările, ea purtând niște pantofi stileto, iar micuța sandale. Imprimeul este același ca cel de pe rochițe. Potrivit Click, ținutele celor două depășesc suma de 3000 de euro.

Pe site-ul oficial al casei de modă, rochia Elenei Udrea costă 2.000 de euro, iar cea a fetiței, 350 de euro. Pantofii cu toc ai mamei sunt 700 de euro, iar încălțările micuței 200 de euro.

Logodnicul Elenei Udrea s-a asortat și el cu fetele din viața lui. Adrian Alexandrov, 33 de ani, s-a îmbrăcat cu o cămașă roz din in și pantaloni albi. De asemenea, s-a încălțat cu mocasini tot într-o nuanță de roz mai închis.

Elena Udrea si logodnicul ei

Elena Udrea si logodnicul ei

Ce i-a transmis Elena Udrea fetiței sale de ziua ei

Eva Maria a avut parte acum, la doi ani, de o petrecere fabuloasă organizată de părinții ei. Evenimentul s-a desfășurat la o grădină privată. Aici totul arăta ca în filme. Erau decorori speciale, prăjituri care mai de care și foarte multe flori.

”La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, este mesaj transmis de Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Fetița i-a dat alt sens vieții Elenei Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni a născut-o pe Eva departe de România. Evenimentul a avut loc în Costa Rica, unde fostul politician fugise să scape de pedeapsa de șase ani de închisoare, primită în dosarul ”Gala Bute”.

În data de 4 octombrie 2018, Elena Udrea a fost reținută pe stradă, de polițiștii de Interpol,din luxosul cartier San Jose în care locuia. Se afla la plimbare cu fetița și cu mama ei.

Din acel moment, timp de două luni nu a mai văzut-o. Însă, a reușit să fie alături de ea de Crăciun, iar de atunci sunt nedespărțite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *